2010. szeptember 29. 7:21.

kim-wilde Október 2-án egy fantasztikus show keretein belül kerül megrendezésre a Here and Now koncert. Olyan világsztárok énekelnek a színpadon, mint Paul Young, Boy George, Nik Kershaw és Rick Astley, no meg Kim Wilde. Világszerte nagy közönségsikernek örvend a rendezvény, aminek különlegessége abban rejlik,

hogy nem egy egyszerű koncertet tombolhatnak végig a rajongók, hanem minden előadó 30 percet énekel a színpadon, ami alatt a legnagyobb slágerek csendülnek fel, így egymást váltogatva sokkal intenzívebb és érdekesebb a show. A dalokat általában jól ismeri a közönség, és az előadókkal együtt éneklik azokat.

A koncertsorozat következő állomása Budapest lesz. Kim Wilde elmondása szerint a koncerteken általában 9000-10000 ember szokott tombolni, és reméli, hogy a Papp László Sportarénában sem lesz másképp. Az énekesnő izgatottan készül a koncertre, mert nem mindennapi show-t láthat tőle a közönség.

Kim Wilde-ról kevesen tudják, hogy az éneklés mellett elismert kertész, szakács, író, műsorvezető és két gyermekes családanya. A jegyárak elég változók, a legolcsóbb állójegy majdnem 10000 forint, a legdrágább ülőhely a koncertre majdnem 24000 forintba kerül. Azonban minden pénzt megér, hogy a fent említett sztárok társaságában tölthessünk egy estét.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=376 w=320 h=100 float=left]Október 1. és 3. között a Syma Sport- és Rendezvényközpontban rendezik meg a Hangfoglalást, Közép-kelet-Európa kiemelkedő ...