2012. április 11. 14:49.

H. Csanád rezzenéstelen arccal elevenítette fel a családja kiirtását vallomásában. A kulcsi mészáros nem bánta meg tettét, sőt lelke megnyugodott, hogy végzett áldozataival.

H. Csanád elmondása szerint nem tervezte meg, hogy kit öl meg először, és nem tett különbséget ellenségnek titulált családtagjai között, csupán egyetlen cél hajtotta: végezzen mindenkivel. A kulcsi mészáros döbbenetes módon minden apró mozdulatra, minden egyes késszúrásra emlékszik, pontosan tudja, hogy kit hányszor és hogyan sebesített meg – mondta dr. Hortobágyi Tibor, Csanád ügyvédje. Védencét most megnyugvás tölti el, hogy sikeresen véghezvitte tervét.

A 24 éves családirtó tudja, hogy édesanyja és húga túlélte a mészárlást, ám hogylétük felől nem érdeklődik, pedig csupán egy hajszálon múlt az anya élete. Az asszonyt jelenleg a Honvéd Kórház intenzív osztályán ápolják, nyakszirtje és falcsontja eltörött és karjain is több sebet kellett összevarrni.

Egyelőre még mindig nem tudni, hogy Csanádban miért támadt fel a gyilkos ösztön. A 24 éves férfi nehéz gyerekkorra panaszkodott, ám részleteket nem mondott és tettét sem tudta konkrétumokkal megmagyarázni. Kihallgatása során nem beszélt indulatosan családtagjairól, úgy tűnt, hogy miután tervét valóra váltotta, már nem érdekli családja sorsa.

kulcsi családirtó

A kulcsi családirtó nem bánta meg tettét

H. Csanád a mészárlás után nem számolt azzal, hogy elfogják a rendőrök, úgy gondolta, szabad emberként éli tovább életét. Elmondása szerint nem fordult meg a fejében hogy öngyilkos legyen és az őt kereső kommandósokra sem akart rátámadni, amikor a bokorban rejtőzködött.

A kulcsi mészáros tisztában van vele, hogy komoly büntetésre számíthat tettéért.

Április 6-án kommandósok fogták el a fiatalembert, miután bozótvágóval brutális módon kivégezte nagyszüleit, édesapját és bátyját, valamint édesanyját, húgát és annak barátját is súlyosan megsebesítette.

A következő híreink is érdekelhetik:
H. Csanád Jutas

Szabadulhat a kulcsi családirtó

2012. július 31. 10:14.
börtön

Megőrült a kulcsi családirtó

2012. május 15. 11:00.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Áder János, Lázár János és Navracsics Tibor

Április 13-án tájékoztatja Lázár János az ellenzéki képviselőcsoportokat a köztársasági elnök-választási eljárásról, és az április 23-i héten már meg is ...