2012. május 4. 16:59.

A fitneszlady törökországi Alakreform táborba hívja az Update-hívőket potom 350.000 forintért. A rajongók nagy részét sokkolta az ár és ki is fejezték nemtetszésüket.

Egy törökországi 5 csillagos szállodával, ultra all inclusive ellátással – természetesen Update-étrenddel kiegészítve -, sok-sok edzéssel és életmód-tanácsadással kecsegteti  a fogyni vágyó magyarokat a fitneszpár, Schobert Norbi és Réka a Facebookon. A paradicsomi környezetben való fogyással egybekötött nyaralásért a felnőtteknek körülbelül 350.000 forintot kell fizetni, míg a gyerekeknek kortól függően 100.000-200.000 forintba kerül.

A Facebook-bejegyzés nagy érdeklődést és felháborodást keltett a közösségi oldalon. Sok rajongó lelkesen és kíváncsian kérdezgette a nyaralás részleteit, hiszen van, akinek a nyaralás sem nyaralás az Update-házaspár nélkül.  Ezzel szemben a legtöbben  inkább cinikus és ironikus megjegyzésekkel szurkálódtak. A kevésbé tehetős hölgyeket érzékenyen érintette a Réka által szervezett nyaralás, hiszen a magyarok többségének – bármennyire is szeretné – nincs pénze arra, hogy ilyen drága programon részt vegyen.

Rubint Réka

Rubint Réka

A következő híreink is érdekelhetik:
Rubint Réka

Rubint Réka átverte rajongóit?

2013. január 17. 15:46.
Rubint Réka

Új mosolyt kapott Rubint Réka

2012. augusztus 6. 10:00.
Főzőshow-t indít Schobert Norbi

Főzőshow-t indít Schobert Norbi

2011. február 19. 8:19.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VV Éva

A VV4 Törtetője, Baukó Éva ismét botrányt kavart zavaros megjegyzésével. Ezúttal csalással vádolta meg az RTL Klubot, ám a csatorna ...