2012. június 25. 14:14.

Gombos Edina sokkoló leveleket kap az Aktív nézőitől. A népszerű műsorvezető sorra olvassa a könyörgő, a kétségbeesett és fenyegetőző leveleket a kilátástalan helyzetben lévő családoktól, akik utolsó esélyüknek Edinát látják.

Az Aktív nézői közül sokan a TV2 műsorvezetőjétől várnak segítséget. Gombos Edinának sorra küldik a kifizetésre váró számlákat, remélve, hogy a népszerű tévés átvállalja a kötelezettségeket. De akadnak rémisztő levelek is, például van, ahol a családfő azzal fenyegetőzik, hogy megöli gyermekeit és magával is végez, mert nem bírja tovább elviselni az éhezést.

„Az utóbbi időben rengeteg olyan mélyszegénységben élő ember ragadott tollat, akinek az utolsó reménye bennünk, vagy éppen bennem van. Tucatjával kapom az olyan leveleket, amelyekben víz-, gáz- és egyéb számla van mellékelve, hogy fizessem be én, mert már semmi esélyük arra, hogy a tartozásukat rendezzék. De olyan is van, aki a leleteit küldi el, hogy segítsek neki a kórházi kezelésében. A napokban futott be egy olyan levél, amelyben egy családfő arról ír, hogy már hetek óta éhezik a három gyereke, és nem tud segíteni rajtuk. Azt írta, az egyetlen reménye én vagyok, ha nem kap segítséget, akkor inkább az egész családot megöli, hogy ne kelljen tovább szenvedniük” – idézi fel Edina a sokkoló történeteket.

Gombos Edina

Kétségbeesett emberek tucatjai kérnek segítséget Gombos Edinától

Az Aktív műsorvezetője megtisztelőnek érzi, hogy az emberek hozzá fordulnak segítségért, de ugyanakkor meg is döbben a nyomorban élő családok történetei olvasása során. Edina mint mondja, szíve szerint segítene mindenkin, ha lottómilliomos lenne. Amennyit tud, így is megtesz: gyakran adományoz ruhákat, a TV2-vel rákbetegeken segít és a csatornának köszönhetően számos társadalmi ügy mellé áll. Továbbá minden levélre válaszol és tanácsot ad, hogy a családok hova fordulhatnak segítségért.

A következő híreink is érdekelhetik:
Gombos Edina

Gombos Edina férje visszamegy Kubába

2012. június 28. 17:04.
Damu Roland

Edinát elűzik Damu Roland mellől?

2012. május 29. 16:55.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
R. Kárpáti Péter

A Barátok Közt Berényi Andrása 14 év után távozik a sorozatból. A színészt sokkolta a hír, hiszen nem önszántából vesz ...