2012. július 24. 13:51.

Palik László és Marsi Anikó az elmúlt években titokzatos hallgatózásba burkolózott. A pár visszavonult a nyilvánosság elől, nem mutatkoznak sehol és láncdohányosok lettek.

Marsi Anikó és Palik László egykor szívesen pózolt a kamerák előtt és rengeteg interjút adott. Ám minden megváltozott 2010-ben, mikro Palikot menesztették a Hungaroring Zrt. éléről. A házaspár ekkor visszavonult a nyilvánosság elől, Siófokra költöztek, és az év felét külföldön töltik egyik fiúk, Vilmos kruppos betegségére hivatkozva.

A titokzatos hallgatás miatt nem csoda, hogy már többször felröppentek különböző pletykák róluk: hol magánéleti válságukról, hol a családfő gyógyíthatatlan betegségéről.

Marsi Anikó

Nem tudni, hogy visszatér-e az RTL Klubhoz Marsi Anikó

A Palik-Marsi házaspárról július 22-én, siófoki otthonuk kertjében készültek fotók, melyek alapján jól látszódik: Palik csontsoványra fogyott, Anikó elengedte magát és mindketten láncdohányosokká váltak.

„Anikót gyakran látom a gyerekekkel. Az feltűnt, hogy növeszti a haját, és már nem olyan sportos a testalkata, mint régen. A férje pedig legtöbbször a teraszon dohányzik, és látszik, hogy kórosan vékony” – mondta egy utcabéli.

A pár kisebbik fia idén lesz 3 éves, de nem tudni, hogy Anikó visszatér-e az RTL Klubhoz. Csak remélni lehet, hogy a műsorvezető egyszer kiáll a nyilvánosság elé és lerántja a leplet titokzatos életükről.

Palik László

Palik László a legtöbbször a teraszon dohányzik

A következő híreink is érdekelhetik:
Curiosity

Sikeresen landolt a Curiosity a Marson

2012. augusztus 6. 9:58.
Molnár Anikó

Molnár Anikó nagyon meghízott

2012. július 26. 12:40.
Anikó lett az utolsó kiválasztott

Anikó lett az utolsó kiválasztott

2011. április 25. 13:55.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VV Éva

VV Éva perverz szomszédjától retteg. Az 50 év körüli férfi ellopta az egykori villalakó aktképeit, kihallgatja a szerelmes együttléteit és ...