2012. augusztus 13. 12:12.

Hivatalosan is bejelentették: Jennifer Anistont eljegyezte szerelme, Justin Theroux. A kézfogó akár már az idén esedékes lehet.

A Jóbarátok sztárja igent mondott színész-forgatókönyvíró kedvesének, mikor a férfi saját születésnapján megkérte a kezét. A 41 éves Theroux néhány éve ismerte meg Jennifer Anistont, ám csak egy éve alkotnak egy párt, a Hippi-túra című vígjáték forgatásán szerettek egymásba.

Bár eljegyzésükről többször felmerültek pletykák, hivatalosan csak most erősítette meg a hírt a színésznő ügynöke. „Justin Theroux élete legelképesztőbb születésnapján van túl. Pénteken ugyanis a barátnője, Jennifer Aniston boldogan mondott neki igent, amikor Justin megkérte a kezét. Ennél szebb ajándékot Jennifer nem is adhatott volna szerelmének” – áradozott az ügynök.

Jennifer Anistont és Justin Theroux

Jennifer Aniston és Justin Theroux

A friss jegyesek házasságáról a nyilvánosság előtt nem esett szó, de úgy tudni, akár még az idén oltár elé állhatnak. Az Amerikai pszicho és a Mulholland Drive sztárjának ez lesz az első esküvője, míg Jennifernek már a második lesz.

A következő híreink is érdekelhetik:
Orosz Barbara

Orosz Barbara nyáron férjhez megy

2013. január 7. 15:40.
Szirota Jennifer

Súlyos beteg Szirota Jennifer

2012. május 10. 10:51.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
terhes

Ismét anyai örömök elé néz Magyarország első HIV-botrányának egyik áldozata, Gabriella. A 32 éves nő mesterséges megtermékenyítéssel egy éve szült ...