2012. december 6. 12:01.

Az RTL Klub székházában hetek óta nyílt titok, hogy Csobot Adél és Istenes Bence egy párt alkotnak.

Az X-faktor cserfes énekesnője és az RTL Klub szívtipró műsorvezetője egymásba szeretett. A fiatalok ugyan még titkolnák érzelmeiket, de a hozzájuk közel állók számára egyértelmű, hogy több van köztük, mint barátság. Csobot Adél minden erejével a versenyre koncentrál, Bence pedig ahogy csak tudja, támogatja őt. Az énekesnő sűrű programja, próbái ellenére sok időt tud együtt tölteni párjával, ugyanis a műsorvezető is szerves része az X-faktornak, mégpedig az élő show-k utáni kísérőműsor, az After X házigazdája a Cool Tv-n.

Nézd meg Csobot Adél december 1-jei produkcióit!

Istenes Bence

Istenes Bence elcsavarta Csobot Adél fejét

„Már a produkció elején szimpatikusak voltak egymásnak, szépen lassan alakult ki köztük a barátság, majd ez mélyült el. Sokat találkoznak a műsor miatt és azon kívül is, de Bence pontosan tudja, Adél számára milyen fontos ez a verseny, így mindent megtesz, hogy ne befolyásolja a lány felkészülését. Adélnak nagyon kemény ez az időszak, Bence közelsége pedig sok problémán átsegíti. A székházban szinte nyílt titok, hogy együtt járnak. Rendszerint együtt ebédelnek, és már teljesen természetes mindenki számára, hogy olykor kézen fogva sétálnak a folyosón. Bence az élő show-k alatt mindig keresi az alkalmat, hogy Adéllal legyen, a számok előtt pedig megöleli, és sok sikert kíván neki egy puszival. Arra viszont kínosan ügyelnek, mióta tudják, hogy több van köztük barátságnál, hogy az After X-ben, a beszélgetések alatt a nézők semmit se vegyenek észre a kettőjük kapcsolatából” – mondta a csatorna egyik, neve elhallgatását kérő munkatársa.

Csobot Adél az X-faktor elején még versenytársához, Nagy Szilárdhoz került közelebb, ám miután a lány bejutott a legjobb tizenkettőbe, Szilárd pedig kiesett a mentorok házában, szakítottak.

Istenes Bence előszeretettel választ magának párt a média aktuális sztárjai közül. Eddig olyan ismert lányok voltak a barátnői, mint Kovácsovics Fruzsina, Iszak Eszter vagy VV Anikó.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Hollósi Frigyes

71 éves korában elhunyt Hollósi Frigyes Jászai Mari-díjas színművész, a Katona József Színház és a Nemzeti Színház színésze.2012. december 5-én ...