2012. december 10. 17:33.

Gyerekeknek készít énekversenyt a TV2. Az apróságoknak szóló tehetségkutatók a világ számos részén elterjedtek, ám Magyarországon még nem volt rá példa.

A legszebb hangú 8 és 14 év közötti gyerkőcök jelentkezését várja a TV2, ugyanis a The Voice gyerekkiadását akarja elindítani, melynek jelmondata: „Mert a nagy hang ott van a kicsikben is!”.

Az új tévéshow felhívó szpotjait már sugározza a csatorna, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen formátumú show-ról van szó és az is titok, hogy mikor indulna a műsor. Látatlanban annyit lehet róla sejteni, hogy 2013 tavasza előtt biztos nem kezdődik el a verseny és vélhetően nem fog nézettségi rekordokat sem dönteni, inkább a nagymamák és a kismamák kedvenc műsora lesz.

A gyerek-tehetségkutatók nem újak a televíziózás világában, ám népszerűségük általában vitatott, hiszen kiskorú, még nem kifejlett személyiségű apróságokból vagy tinikből próbálnak sztárokat csinálni.

A TV2 keresi Magyarország legszebb hangú gyerekeit – videó

A következő híreink is érdekelhetik:
Szécsi Böbe

The Voice: Szécsi ikrek – videó

2012. október 12. 23:41.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Csobot Adél

Geszti Péter szerint Csobot Adél nem a hangja miatt került az X-faktor fináléjába.Az X-faktor 9. élő show-jában Szabó Dávid esett ...