2013. március 5. 10:55.

Növényi Norbert kapta a Bűnök és szerelmek című sorozatban Serif szerepét, mivel az eredeti színészt, K. Istvánt rablással gyanúsítják – írja a Bors.

A Bűnök és szerelmek készítőinek egy napjuk volt kitalálni, hogy ki vegye át Serif szerepét K. István helyett. A választás a Jóban Rosszbanból ismert Növényi Norbertre esett. A TV2 hamar megállapodott az új színésszel, aki már március 3-án kamera elé is tudott állni – értesült a Bors.

„Váratlanul ért a megkeresés, de örülök, mert a mai világban nagy dolog, ha az embernek folyamatos, állandó munkája akad. Nem néztem vissza azokat a részeket, amelyekben Serif szerepelt, mert inkább a saját tapasztalataimra és tudásomra alapozok. Sok szövegem az eddigi forgatásokon nem volt, a jelenlétem és a cselekedeteim domináltak” – mondta boldogan Növényi.

Növényi Norbert

Növényi Norbert veszi át Serif szerepét a Bűnök és szerelmekben

A Bűnök és szerelmek csapatában nagy változások várhatók: a szappanoperába folyamatosan szivárognak majd be sztárok, a készítők ugyanis egyre kevesebb amatőr színészt akarnak szerepeltetni. „A cél, hogy egyre kevesebb amatőr szereplő legyen a sorozatban. Így Növényi Norbi érkezése nem az egyetlen meglepetés lesz” – mondta Nagy Tamás, a Bűnök és szerelmek producere.

Mint már beszámoltunk róla, a Serifet eddig alakító K. Istvánt február 27-én egy pesti Plaza parkolójából bilincsbe verve vitték el a rendőrök, mert a gyanú szerint társaival 2012 szeptemberében ki akart rabolni egy sportáruházat.

A következő híreink is érdekelhetik:
bűnök és szerelmek

Megbukott a Bűnök és szerelmek?

2013. február 13. 16:40.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
börtönpokol

Jó hírnév megsértése miatt májusban ismét bíróság elé kell állnia Stohl Andrásnak.Stohl András csak nemrég szabadult, de ismét újabb balhéba ...