2013. március 6. 14:05.

Nem bírt ébren maradni, ezért elbóbiskolt a március 4-i parlamenti ülésen a fideszes Varga István. A tévé élőbe közvetítette a politikus szunyókálását, mivel épp az előtte ülő szólalt fel – írja a Bors.

„Fáradt voltam, elbóbiskoltam, ennyi!” – vallotta be Varga István fideszes politikus, aki hétfőn képviselőtársa felszólalása közben elaludt a parlamentben, a Parlament TV pedig élő egyenes adásban közvetítette a szunyókálást – írja a Bors.

Varga saját felszólalására várt, miközben Cser-Palkovics András beszédét hallgatta. Ekkor annyira rátört az álmosság, hogy képtelen volt ébren maradni: 22 óra 13 perckor elbóbiskolt. A szunyókálásra nem derült volna fény, ha a székesfehérvári polgármester nem épp előtte ül és beszédét nem közvetíti élőben a tévé.

Varga István

Varga István elaludt Cser-Palkovics András felszólalása alatt

Varga – mondhatni – rutinos elalvónak számít. „1994-ben is hunytam egyszer már. Persze nem a saját felszólalásom alatt” – vallotta be a képviselő, aki a sok munkával magyarázta, hogy elnyomta az álom.

A következő híreink is érdekelhetik:
Varga Mihály

Varga Mihály: őszre lehet IMF-hitel

2012. május 16. 10:53.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
szocpol

A szocpol kibővítését tervezi a kormány: a lakásvásárlási támogatás összege a duplájára nőne, egy gyerek után, sőt használt lakás vásárlásához ...