2012. július 26. 10:05.

A nyolcadikról kiugró nő nem más, mint Anita, aki Alekosz feleségkereső műsorában is szerepelt. A 33 éves nő azért akart öngyilkos lenni, mert összeszólalkozott párjával.

Mint arról már beszámoltunk, szerdán éjjel egy 19. kerületi toronyházból kiugrott egy fiatal nő. A 25 méter zuhanást csodával határos módon túlélte, életét egy tujának köszönheti, de az ágak több helyen átszúrták a testét és súlyos sebeket ejtettek rajta.

„Az ugrás pillanatában kiáltotta el magát. Olyan volt, mintha segítségért sikított volna, de most is beleborzongok, ha eszembe jut az a hang. Kiderült, hogy a lány a nyolcadik emeleti lakásának erkélyéről vetette a mélybe magát, miközben nagymamája az egyik szobában aludt” – mondta egy házbéli. „Lerohantam, hogy kiderítsem mi történt. Amikor a bejárat elé értem, visszahőköltem, mert megláttam a lány testét. A bokorban fennakadt a teste, a végtagjai borzalmasan ki voltak tekeredve” – emlékezett vissza a szörnyűségekre egy lakó.

Anita

Anitát felnyársalta egy tuja

Utóbb kiderült, a nő a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorban is szerepelt, mint Alekosz arajelöltje. Anitát már a valóságshow-ban is idegileg labilis személyként ismerhették meg a nézők, aki most  egy viharos kapcsolat miatt akart véget vetni az életének. Öngyilkossági kísérletének párja, Miklós is szemtanúja volt, de minden olyan gyorsan történt, hogy a férfi nem tudott közbeavatkozni. A nő egy váratlan pillanatban felállt egy székre, és kilépett az erkélyről.

Anita együtt élt nagymamájával, aki zokogva a következőt mondta: „Csak abban bízom, hogy az unokámat megtartja nekem a jóisten, s többé nem csinál ilyen butaságot. Mindkét lába eltört, a medencéje szilánkosra, légmelle van, a bordái, három csigolyája és a gerince is eltört. Lélegeztetőgépen van, jelenleg altatják. A lábait nem tudta mozgatni, és vérátömlesztést is kap. Feltehetően meg kell műteni a gerincét, ha nem bénul le, ha túléli ezt az egészet, akkor is feltehetően hónapokat kell majd kórházban töltenie”

Anita és Alekosz a menyasszonykereső műsorban

Anita és Alekosz a menyasszonykereső műsorban

Anita édesapja a fővárostól messze él és nem tudja meglátogatni a lányát. „Felőröl az aggodalom, egyszerűen beleőrülök abba, hogy tehetetlen vagyok. Úgy tudom, a kislányom gerince eltörött, az ágak több helyen súlyos sebeket ejtettek a testén” – mondta az aggódó apa.

Alekosz is értesült egykori feleségjelöltje tragédiájáról: „Láttam rajta mindig, hogy érzékeny, labilis lány, és szinte mindent magára vesz. Hallottam, elég rossz társaságokban bukkant fel, így más oka is lehet a lelki bajainak. Mindenesetre jobbulást kívánok neki” – mondta a valóságshow-hős.

A következő híreink is érdekelhetik:
Alekosz

Alekosz mindenkinek hazudott?

2012. május 9. 16:10.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VV Éva

VV Éva állítólagos zaklatója a nyilvánosság elé állt és elmondta: beleszeretett az egykori villalakóba. VV Éva az 57 éves szomszédjáról, ...