2013. augusztus 30. 11:50.
Egészség tippek: Az áfonya csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát közzétéve, a(z) Egészség megőrzése témában, Garami Erika által. Tovább is van..
A gyümölcsök igen, de a gyümölcslevek nem csökkentik kimutathatóan a felnőtt kori cukorbetegség kockázatát, különösen az áfonya, az alma és a szőlő kockázatcsökkentő – írja egy tanulmányában a brit szaklap, a British Medical Journal. Az áfonya 26%-kal képes csökkenteni a kockázatot, míg bármely más gyümölcsből három adag mindössze 2%-kal. A gyümölcslevek azonban nem mutatnak hasonló …
A tovább olvasáshoz az eredeti cikk megtekintése szükséges..
Az áfonya csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát
A(z) Az áfonya csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát bejegyzéshez hasonló:
Tanulmánnyal igazolták a családban előforduló rákbetegség jelentette kockázatot
2013. július 25. 11:50.
A(z) Az áfonya csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..
Hozzászólás írása (Az áfonya csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát):
A következő híreink is érdekelhetik:
Tanulmánnyal igazolták a családban előforduló rákbetegség jelentette kockázatot
2013. július 25. 11:50.