2012. április 26. 11:55.

Cristofel is hűtlen lett az RTL Klubhoz, ugyanis a TV2 Frizbi című műsorában szerepelt. Alekoszhoz hasonlóan a VV5 kubai macsója is többmilliós perre számíthat.

Cristofelt még szerződés köti az RTL Klubhoz, ám mégis a konkurens csatorna egyik műsorában panaszolta el Veronikával kapcsolatos szívfájdalmát. A kubai fiú azzal indokolta döntését, hogy anyacsatornájánál senki nem volt kíváncsi rá, nem hívták szerepelni a Veronika-ügy kapcsán, pedig ő szívesen adott volna interjút, mert pénzre van szüksége. Míg az RTL Klubnál a kutya sem foglalkozott Cristofellel, addig Hajdú Péter tekintélyes összeget ajánlott a fiúnak, ha hajlandó a TV2 Frizbijében szerepelni. Cris természetesen örömmel eleget tett a felkérésnek, nem számolva a következményekkel.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nem akart elhamarkodottan nyilatkozni az ügyről, ám elöljáróban annyit elárult, hogy Cristofel szerződésszegés miatt többmilliós perre számíthat.

Cristofel

A hűtlen Cristofel nyakába többmilliós pert akaszthat az RTL Klub

Az RTL Klub hasonló eset miatt cincálta bíróságra Alekoszt, ugyanis a Való Világ 4 győztese sem törődött a hűségszerződésével, Hajdú Péter meghívásának eleget téve átpártolt a TV2-höz. Mint megírtuk, az RTL Klub kontra Alekosz per április 23-án kezdődött, ám a tárgyalás a sajtó kizárásával folyik.

Alekosz Hajdú Péter és a TV2 támogatását élvezi a bírósági tárgyaláson, ám Cristofel két szék közül a pad alá esett, ugyanis egyik csatornára sem számíthat. „Cristofel saját döntése volt, hogy elvállalta a szereplést a TV2-n, neki kell viselnie a következményeket” – mondta Koltay Tamás, a csatorna szóvivője. Továbbá az is kiderült, hogy Cris a szerződésszegésért nem kapott kiemelkedőn magas gázsit, hanem átlagos honoráriumban részesült.

A következő híreink is érdekelhetik:
Cristofel

Cristofel békülne, Veronika nem

2012. május 9. 11:55.
VV Cristofel

VV Cristofel leleplezte magát

2012. május 2. 19:12.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Éden Máté

Az Éden Hotel szerelmespárja, Máté és Edina randira mehetett. Persze nem szokványos randevú várta őket, ugyanis Mátét meglátogatta otthoni barátnője, ...