2011. december 13. 13:49.

rendorseg_1 Minden bizonnyal gyilkosság áldozata lett az a férfi, akinek levágott kezeit és lábait hétfőn megtalálták egy 18. kerületi hulladékgyűjtőben. A térdnél és könyöknél eltávolított végtagokra egy zsákba csomagolva, egy szemétkupac tetején bukkant rá egy guberáló, aki azonnal értesítette a hatóságokat. A BRFK emberölés miatt indított nyomozást.

Sokáig nem lehetett tudni, hogy bűncselekményből vagy hullaházból származnak az emberi maradványok. Az orvosszakértői vizsgálat alapján kiderült: biztos, hogy gyilkosság áldozata lett a testrészek tulajdonosa. A férfit valószínűleg vasárnap éjjel ölték meg, testét feldarabolták, kezeit és lábait feltehetően késsel és baltával vágták le, majd az eltávolított végtagokat zsákba rejtették, amit a Pósa Lajos utcában, egy szemétkupacban találtak meg.

A rendőrség átkutatta a környék szeméttelepeit és a 18. kerület hulladékgyűjtőit, de nem találták meg a gyilkosság áldozatának törzsét és fejét.

A rendőrség ujjlenyomatok és DNS-minták alapján próbálja beazonosítani a férfit.

Bilkei Pál kriminálpszichológus szerint egyre gyakoribbak az úgynevezett darabolós gyilkosságok. Ezekben az esetekben általában a gyilkos és az áldozat ismerik egymást, és legtöbbször düh vagy bosszú vezérli az elkövetőt. A tettes mindent elkövet, hogy ne derüljön ki az áldozat személye, így az ő kiléte is homályban maradhat.

A következő híreink is érdekelhetik:
Lelőttek egy nőt a 13. kerületben

Lelőttek egy nőt a 13. kerületben

2011. július 4. 9:08.
Elfogták a 17 éves fiú gyilkosát

Elfogták a 17 éves fiú gyilkosát

2011. február 20. 10:18.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2894 w=320 h=80 float=left]Egy fegyveres, baseballsapkát és napszemüveget viselő férfi kedd délelőtt kirabolt egy miskolci pénzintézetet. Az ismeretlen tettes ...