2011. február 9. 14:15.

korhaz-tarlos A Heim Pál Gyermekkórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és a János Kórház ellen indulhat fegyelmi eljárás. Két esetben az önkormányzattal való egyeztetés hiánya miatt, egy esetben viszont ennél sokkal súlyosabb vétség miatt kerülhet sor a fegyelmi eljárásra. Tarlós István, Budapest főpolgármestere beszélt az okokról, bár elég szűkszavúan fogalmazott.

A különböző eljárásokra azért kerül sor, mert olyan dokumentumok láttak napvilágot, amik szükségessé teszik a vizsgálatokat. Tarlós István csupán annyit mondott, hogy a tájékoztatás elmulasztása most a kisebb bűn, ennél komolyabb vétségek is előfordultak, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Azonban a főpolgármester addig nem akar konkrétumokról beszélni, amíg nem válik bizonyossá az ügy, illetve szándékosan nem mondja meg, hogy melyik kórház milyen típusú fegyelmire számíthat.

A találgatások elkerülése miatt a főpolgármester azt kihangsúlyozta, hogy nem azokban a kórházakban indul a fegyelmi, amelyek vezetésére február folyamán pályázatot ír ki az önkormányzat.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=738 w=320 h=80 float=left]A Hatvan és Újszász közötti vasútvonalon jelentős késésre kell számítani az utasoknak. Akár 40-60 perces csúszással ...