2011. február 9. 14:15.

korhaz-tarlos A Heim Pál Gyermekkórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és a János Kórház ellen indulhat fegyelmi eljárás. Két esetben az önkormányzattal való egyeztetés hiánya miatt, egy esetben viszont ennél sokkal súlyosabb vétség miatt kerülhet sor a fegyelmi eljárásra. Tarlós István, Budapest főpolgármestere beszélt az okokról, bár elég szűkszavúan fogalmazott.

A különböző eljárásokra azért kerül sor, mert olyan dokumentumok láttak napvilágot, amik szükségessé teszik a vizsgálatokat. Tarlós István csupán annyit mondott, hogy a tájékoztatás elmulasztása most a kisebb bűn, ennél komolyabb vétségek is előfordultak, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Azonban a főpolgármester addig nem akar konkrétumokról beszélni, amíg nem válik bizonyossá az ügy, illetve szándékosan nem mondja meg, hogy melyik kórház milyen típusú fegyelmire számíthat.

A találgatások elkerülése miatt a főpolgármester azt kihangsúlyozta, hogy nem azokban a kórházakban indul a fegyelmi, amelyek vezetésére február folyamán pályázatot ír ki az önkormányzat.

Hozzászólás írása:


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 50 bytes) in /web/budapestkereso/helyitipp.hu/wp-includes/meta.php on line 571