2015. június 24. 14:30.

Gyorshír: Jogalkotással okozott kár miatt pert indít a magyar állam ellen a MASzSz szakszervezeti szövetség megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Violetta által. Olvasson tovább..

Pert indít a magyar állam ellen a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) jogalkotással okozott kár miatt, mivel a munka törvénykönyvének 2012 és 2014 között érvényben lévő rendelkezései miatt csökkent a kivehető alapszabadság mértéke, és emiatt számos munkavállalót kár ért – mondta Kordás László, a MaSzSz elnöke szerdán egy budapesti sajtóbeszélgetésen. Bár a parlament törölte a törvénykönyv …

A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..

Jogalkotással okozott kár miatt pert indít a magyar állam ellen a MASzSz szakszervezeti szövetség
A(z) Jogalkotással okozott kár miatt pert indít a magyar állam ellen a MASzSz szakszervezeti szövetség bejegyzéshez hasonló:
A(z) Jogalkotással okozott kár miatt pert indít a magyar állam ellen a MASzSz szakszervezeti szövetség nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..

Hozzászólás írása (Jogalkotással okozott kár miatt pert indít a magyar állam ellen a MASzSz szakszervezeti szövetség):

Ezt olvasta már?

Gyorshír: Elemzők: a tavalyinál magasabb lehet idén a folyó fizetési mérleg többlete megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Violetta által. Olvasson ...