2011. szeptember 26. 13:52.

brad-pitt Brad Pitt Kőbányán küzd majd a zombikkal, ugyanis a World War Z című film forgatásai hamarosan Magyarországon folytatódnak. A hollywoodi sztár a film stábjával a kőbányai konzervgyár területét veszi birtokba október 10. és november 10. között. Max Brooks “A zombi világháború története” című könyvének adaptációja Marc Foster rendezésében és Brad Pitt főszereplésével valósul meg.

Adam Goodman, a film producere elmondta, hogy hosszú keresgélés után döntöttek a kőbányai helyszínről, mivel itt megtalálták a forgatáshoz szükséges két legfontosabb tényezőt: az ideális helyszínt és a megfelelő fogadókészséget.

A World War Z című zombis film akciódús fináléját veszik fel Kőbányán. A környék lakóit már felkészítették, hogy az éjszakai forgatások során gyakran lehet majd robbanásokat és lövéseket hallani, ám a filmkészítők mindent elkövetnek, hogy mérsékeljék a kellemetlen hanghatásokat.

Még pontosan nem tudni, hogy Brad Pitt mikor érkezik hazánkba, de az eddigi hírek szerint nem egyedül jön, hanem Angelina Jolie és gyermekei is elkísérik a színészt az egy hónapos magyarországi forgatásra.

A sztárpár általában együtt utazik a forgatási munkálatok helyszínére és az éppen nem dolgozó szülő vigyáz a gyermekekre. Tavaly Angelina Jolie forgatta nálunk In the Land of Blood and Honey című első rendezésű filmjét, mialatt a Budapestre települt népes családjáról Brad Pitt gondoskodott. Most minden bizonnyal Angelina foglalkozik majd a gyerekekkel.

A következő híreink is érdekelhetik:
Brad Pitt eltévedt Budapesten

Brad Pitt eltévedt Budapesten

2010. október 14. 9:54.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2365 w=320 h=80 float=left]Befejeződött az X-faktor válogatása, a mentorok kiválasztották azt a 150 tehetséget, akik jövő héten a Táborba ...