2013. március 12. 17:53.

Beismerte, hogy ivott, ezért önként lemondott az a rendőr, akit azzal gyanúsítanak, hogy március 11-én este tömegbalesetet okozott az M3-as autópályán.

A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsítja azt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szolgáló rendőrt, aki valószínűleg a március 11-i, M3-as autópályán történt tömegkarambolt okozta.

A férfi beismerte, hogy ittasan ült volán mögé, valószínűleg az alkoholos befolyásoltság okozta figyelmetlenségét, melynek következtében belerohant az előtte haladó kocsiba. A rendőr önként lemondott szolgálati viszonyáról.

baleset

A rendőr beismerte, hogy ivott és figyelmetlenül vezetett: 6 autó ütközött össze miatta

A gyanú szerint H. Csaba rendőr őrnagy ütközött elsőként egy előtte haladó autóval a bagi csomópontnál a Nyíregyháza felé vezető oldalon. A karambolban összesen hat jármű szaladt egymásba, egy autó átrepült a Budapest felé vezető oldalra. A balesetben hárman megsérültek, egy 7 éves kisfiú súlyosan. A gyermeket a Heim Pál Gyermekkórházba szállították. A helyszínelés idejére az autópályát teljes egészében lezárták.

Úgy tudni, a karambol részese volt Herman István fideszes országgyűlési képviselő is, aki nem sérült meg.

A következő híreink is érdekelhetik:
Schmitt Pál

Lemondott Schmitt Pál

2012. április 2. 13:42.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Orbán

A miniszterelnök nem ünnepli itthon március 15-ét: Brüsszelben vesz részt egy uniós csúcstalálkozón. Orbán Viktor március 14-én Brüsszelbe utazik a ...