2012. január 9. 10:37.

kecsekefej Ismeretlenek kecskefejjel fejezték ki politikai nemtetszésüket. Az állat fejét a Fidesz soproni irodájának az ajtajára akasztották vasárnapra virradóan. A rendőrség büntetőeljárást indított az üggyel kapcsolatban – mondta Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A párt soproni szervezete elítéli ezt a „barbár, primitív, vélhetően politikai indíttatású cselekedetet” – nyilatkozta Abdai Géza, a Fidesz városi elnöke. Továbbá sajnálatosnak nevezte, hogy egyeseket ilyen tettekre sarkallnak a közéleti események. A Fidesz jogi lépéseket tesz az üggyel kapcsolatban.

A levágott kecskefejjel „kitüntetett” iroda az Európai Parlament regionális jellegű tevékenységének is a központja. Az iroda a Szent György utca 6. szám alatt, a város történelmi belvárosában található – olvasható a kormánypárt soproni honlapján.

A következő híreink is érdekelhetik:
Csökken a Fidesz népszerűsége

Csökken a Fidesz népszerűsége

2011. február 11. 12:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3049 w=320 h=80 float=left]Január első hetében több kereskedelmi bank is módosította a lakossági jelzáloghiteleinek kondícióit. Az esetek túlnyomó többségében ...