2012. augusztus 6. 19:23.

Egy magyar férfi terrortámadással fenyegette meg a Fehér Házat. A Terrorelhárítási Központ kommandósai Jánoshidán csaptak le a rejtélyes „terroristára”.

Július 27-én egy magyarországi e-mail címről fenyegető üzenet érkezett egy, az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett és működtetett nyilvános kormányzati weboldalra. Az e-mail írója magát terroristának adta ki és azt állította, hogy augusztus 4-én támadás éri a Fehér Házat.

Az amerikai hatóságok értesítették a Terrorelhárítási Központ embereit, akik a rendelkezésre álló információk alapján rövid idő alatt beazonosították az elkövető személyét és tartózkodási helyét, majd Jánoshidán lecsaptak a rejtélyes üzenetküldőre.

A bűncselekmény elkövetésével egy 26 éves, büntetlen előéletű magyar férfi gyanúsítható, aki beismerte tettét, ám arra nem tudott magyarázatot adni, hogy miért fenyegette meg Amerikát. A férfi ellen terrorcselekmény elkövetésével való fenyegetés miatt eljárás  indult.

terrorista

Egy jánoshidai férfi fenyegető üzenetet küldött az USA-nak

 

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
hullócsillag

Augusztus 12-én hajnalban érdemes lesz az eget kémlelni, ugyanis ekkor lesz a Perseidák maximuma, vagyis rengeteg hullócsillagot láthatunk. Augusztus a ...