2013. március 1. 13:44.

Stohl András visszatér az RTL Klubhoz és az X-faktor házigazdája lehet, ugyanis az anyagi gondokkal küszködő színészhez ragaszkodik a csatorna – írja a Blikk.

Az X-faktor szériák eddigi háziasszonya, Ördög Nóri visszavonul a képernyőről, mivel a jövőben csak születendő gyermekére és az anyaságra szeretne koncentrálni. Így felmerül a kérdés: vajon ki vezeti a 2013-as X-faktort? Sebestyén Balázs és Lilu mellett több híresség is szóba került, többek között a kegyvesztett Stohl András.

A csatorna eddig titokban tartotta a leendő műsorvezető kilétét, ám a találgatásoknak hamarosan vége lehet, mert az RTL Klub döntött, mégpedig Stohl javára – értesült a Blikk.

Stohl

Stohl András legutóbb vendégként lépett az X-faktor színpadára, hamarosan a műsor házigazdája lehet

A börtönviselt színész nem kapott műsorvezetői szerepet a Szombat esti lázban, így nagy eséllyel valóban övé lehet az X-faktor. Stohlnak anyagi szempontból mindenképpen jól jönne a lehetőség, ugyanis szabadulása óta folyton arról panaszkodik, hogy nem megy neki olyan jól a szekér, mint régen.

Sem Stohl, sem az RTL Klub nem kommentálta és nem is erősítette meg a Blikk azon értesüléseit, miszerint komoly tárgyalások folynak arról, hogy a színész a nagysikerű tehetségkutatóban térjen vissza.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Törőcsik Mari

Legalább kilenc színész – köztük Törőcsik Mari és Bodrogi Gyula - már igent mondott Vidnyánszky Attila felkérésére és marad a ...