2012. augusztus 3. 15:31.

A „szalámitolvajként” emlegetett kritikus besokallt a médiától, ezért a szerbiai Vajdaságba menekült, hogy a nyilvánosságtól távol élje mindennapjait.

Bakács Tibor Settenkedő Szerbiába költözött, mert úgy érezte, hogy Magyarországon már nincs jövője. Másfél éve azért került a címlapokra, mert 4.532 forintért szalámit és sajtot lopott. Az eset után 50.000 forint bírság megfizetésére ítélte a bíróság a kritikust, aki ennél sokkal nagyobb árat fizetett tettéért, ugyanis nem dolgozhatott rádiós műsorvezetőként és a színházból is kényszerszabadságra küldték.

Az elmúlt hónapokban nem nagyon lehetett hallani Settenkedőről, ám most kiderült, hogy párjával – aki egyébként vajdasági magyar – és kisfiával boldogan él Szerbiában.

Bakács Tibor

Bakács Tibor a szalámilopós ügye után Szerbiába költözött

„Az időm nagy részét Szerbiában töltöm, és ott jól érzem magam. Minden pénteken feljövök a Tilos Rádióba műsort vezetni, tehát nem hagytam el teljesen az országot, de leléptem. Szerbia egy jó hely. A fehér kenyér fantasztikus, a pálinka is. És sokkal olcsóbb az élet” – mesélte mostani életét Bakács.

Az 52 éves kritikus elég hevesen reagált arra a kérdésre, hogy miért ment külföldre: „Hogy mi volt az oka? Na ne, ez nagyon komolytalan. Én szalámit loptam, nem tud róla? Kinyírtak. Ne szórakozzon már velem! Ráadásul a média vastagon benne volt! Én befejeztem itt ezt az egészet! De nem baj, mert nem haltam meg. Maga sokkal rosszabb helyzetben van, mert ebben az országban olyan emberek vannak bizonyos pozíciókban, akik a szaláminál többet loptak” – válaszolta Bakács.

A következő híreink is érdekelhetik:
Benedek Tibor

Benedek Tibor az új pólókapitány

2013. január 3. 20:47.
Kocsis Tibor nyerte az X-Faktor 2011-et

Kocsis Tibor nyerte az X-Faktor 2011-et

2011. december 18. 21:47.

Hozzászólás írása:

  1. mama szerint:

    Akad valaki, akinek hiányzik ez a szalámit lopó?

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Marslakók

Ősszel nem tér vissza a Marslakók című magyar sorozat az m1-en, mivel nagyon kevesen nézték – adta hírül az MTVA. ...