2010. június 14. 20:16.

Soroksár United Május 20-a egy neves dátum a Soroksáriak életében, hiszen ezen a napon alakult amatőr játékosokból álló kispályás focicsapatuk. Az elmúlt egy évben a csapat összekovácsolódásán kívül, már sikereket is elértek.

A XXIII. kerületben megalakult csapat meze, a méltán híres Manchester United színvilágot idézi, s hangzásában is fellelhetjük az angol csapatot. Ugyanakkor nem szeretnék, ha összekevernék őket, mert hiszik, hogy így amatőrként is hasonló sikereket fognak elérni, mint a „Vörös Ördögök” .
Tisztában vannak vele, hogy nem lehet két hasonló csapat, de mindent megtesznek, hogy példaképeik eredményeit elérjék.

Mátéfi Pál a csapat egyik tagja a Helyi Témának azt nyilatkozta, nem akarják megváltani a világot, ők csak jól szeretnék magukat érezni, szórakoztatni a közönséget, és a fair play szellemében jót játszani ellenfeleikkel.

Az elmúlt egy év elsősorban a csapatépítés és csapat összekovácsolás jegyében zajlott., idén elindultak már egy diákbajnokságon, ahol jó pár mérkőzést vívhattak. A Soroksári United elindult több amatőr bajnokságban is, ám még sosem nyertek egymás után öt mérkőzést.

Az az igazság, hogy még háromszor sem sikerült zsinórban nyerniük, a csapat eddigi abszolút rekordja az egymás utáni két győzelem. A cél az, hogy a következő években a jó élmények mellett, sok győzelemmel is gazdagodjanak – tudtuk meg a www.helyitema.hu internetes portálról.

A következő híreink is érdekelhetik:
Autómentes nap Rákosmentén

Autómentes nap Rákosmentén

2011. szeptember 15. 8:40.
Barcelona – Manchester döntő várható

Barcelona – Manchester döntő várható

2011. április 28. 13:10.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=136 w=100 h=240 float=left]Alapításának 125. évfordulója alkalmából elegáns fogadást szerveztek az Újpesti Torna Egyletről szóló kiállításon. Dunai Antal, a ...