2011. május 27. 15:45.

kislany Saját unokáját erőszakolta meg az a koppányszántói férfi, akit csütörtökön vett őrizetbe a rendőrség. Az orvosi vélemény szerint a 12 éves lány most 12 hetes terhes. A gyanú szerint többször is erőszakoskodott a rábízott unokával a 49 éves nagypapa. A családgondozó bejelentése alapján indított eljárást a koppányszántói férfi ellen a rendőrség,

mivel a gyanú szerint 12 éves unokájával többször is erőszakosan közösült – mondta a tamási rendőrkapitányság sajtóreferense, Badáczy Szabolcs.

Az orvosi vizsgálatok szerint a lány jelenleg 12 hetes terhes. Az erőszak elkövetésével kapcsolatban a férfi részleges beismerő vallomást tett, a rendőrség pedig kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A gyanúsított a bűncselekményt a felügyeletére bízott személy ellen követte el, így ez az erőszakos közösülés minősített esete. A 49 éves férfi a tettéért 5 és 10 év közötti szabadságvesztéssel is büntethető.

A következő híreink is érdekelhetik:
Hien

35 éves férfit szeret a 19 éves Hien

2013. március 7. 16:07.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1543 w=100 h=240 float=left]Sokak örömére ma már nem lehetetlen saját kezüleg, házilag megépíteni egy úszómedencét. No persze némi építési ...