2011. április 12. 11:01.

vv-oliver Sajtóértesülések szerint az RTL Klub visszaengedné Olivért a Való Világ 4 luxusbörtönébe, mivel a vasárnapi szavazáson egyértelműen kiderült, hogy a nézőknek a villa vagánya hiányzik a legjobban. Olivér tervei szerint két barátja, Alekosz és Éva erősítésével gyengítené meg egykori riválisát, Bécit.

Olivér szívesen visszamenne a Villába, és tervei szerint kikészítené Bécit. Alekoszt és Évát feltuningolná és elterelné riválisáról a figyelmet, amivel nagyon ki tudná akasztani Bécit, és akkor a nézők is megismernék a Rácz-testvér bent maradt tagjának igazi énjét – mondja a Villa vagánya. Olivér anno barátnője, Enikő miatt döntött úgy, hogy nem harcol Béci ellen teljes bedobással, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a Béci – Olivér párbajon alul maradt. Ha a vagány visszamenne a Villába, elmondása szerint Enikő nagyon hiányozna neki, de most nem hónapokat kellene külön tölteniük. Olivér abban is biztos, hogy nem, mint játékos térhetne vissza a luxusbörtönbe, mert az nem lenne igazságos a többiekkel szemben.

Egyes értesülések szerint az RTL Klub jövő héten tervezi Olivér beköltöztetését, mivel nem akarja a kihívást és a párbajt sem befolyásolni a Villa vagányának felbukkanásával.

A következő híreink is érdekelhetik:
VV Attila

VV Attila visszaköltözik a villába

2012. április 17. 16:40.
Cristofel visszaköltözik a villába

Cristofel visszaköltözik a villába

2011. november 3. 11:25.
Gigi is költözik Olivérrel?

Gigi is költözik Olivérrel?

2011. április 15. 8:59.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1194 w=320 h=80 float=left]Az első negyedév utáni adóelőleget április 12-ig, keddig kell befizetni az egyszerűsített vállalkozói adókörbe (eva) tartozóknak. ...