2012. szeptember 22. 22:54.

A 2012-es X-faktor utolsó válogatásán rengetegen próbálkoztak valamelyik Adele számmal bejutni a Táborba, ám csak egyetlen lánycsapatnak sikerült a lehetetlen.

Az idei szezon slágere kétségtelenül Adele volt. Rengeteg jelentkező próbálkozott a népszerű énekesnő valamelyik dalával – kevés sikerrel, ugyanis többnyire félresikerült, felismerhetetlenségig eltorzított vinnyogásokat produkáltak a versenyzők.

A sok rossz Adele dal után a mentoroknak egy életre elegük lett a Set fire to the rain és a Rolling in the deep című számból. Kínjában még Nagy Feró is mikrofont ragadott és a közönség valamint mentortársai legnagyobb örömére egy Adele nótát kezdett dalolászni.

Nézd meg a legjobb videókat:

Nagy Feró

Nagy Feró is énekelt egy Adele nótát

A rengeteg fülsiketítő Adele-próbálkozás után igazi felüdülés volt Borbély Richárd, akiben még a zsűri szerint is megvan az X-faktor.

Az egyik legnagyobb meglepetés Oláh Gergő volt. A 23 éves közmunkás eddig gereblyézéssel kereste a kenyerét, ám most lehetőséget kapott a zsűritől, hogy a szerszámot mikrofonra cserélje.

Oláh Gergő

Oláh Gergő

Szolga József két Fonogram-díjas zenekarral a háta mögött érkezett az RTL Klub színpadára, természetesen továbbjutott.

A Válogatás végén az Adele számok becsületén ejtett csorbát egy lánycsapat helyrehozta. Molnár Szulita, Barnicskó Valéria és Gubik Petra a Someone like you, a Set fire to the rain és a Rolling in the deep című számokból gyúrt egyveleget tökéletesen elénekelte és ezzel a mentorokba visszatért az Adele slágerekbe vetett hit. A trió természetesen bejutott a Táborba.

Az X-fakktor 4. válogatásával összeállt a Tábor mezőnye. Jövő héten már a Táborban kell bizonyítaniuk a továbbjutott versenyzőknek.

Molnár Szulita, Barnicskó Valéria és Gubik Petra

Molnár Szulita, Barnicskó Valéria és Gubik Petra megmentette az Adele slágerek becsületét

A következő híreink is érdekelhetik:
mentorok

X-faktor 2012. – 3. válogatás (adás)

2012. szeptember 15. 22:36.
X-faktor

X-faktor 2012. – 2. válogatás (adás)

2012. szeptember 8. 22:39.
mentorok

X-faktor 2012. – 1. válogatás (adás)

2012. szeptember 1. 22:31.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Molnár Szulita, Barnicskó Valéria, Gubik Petra

A lányok megmentették az Adele slágerek becsületét, mi több az x-faktor 2012. évi versenyének legjobb lánycsapatát köszönthetjük. Íme: A 2012-es ...