2010. július 6. - Archívum

Milliók milliárdok ellen

2010. július 6. 20:11.

szunyog Az esőzések miatt a szúnyoghelyzet tarthatatlan lett Újbudán. Az önkormányzat döntött az irtás elkezdéséről. Mint ismeretes a szúnyoglárva akár az esőzés után visszamaradt pocsolyákban, gázlókban is ki tud fejlődni, nem is beszélve a virágcserepek alátétjében maradt vízről.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 11. kerület, Itthon |

Még több: : ,

Helytörténeti érdekességek Csepelen

2010. július 6. 13:04.

www.museum.hu Egy igazán érdekes, ideiglenes kiállítást tekinthetünk meg, amennyiben ellátogatunk a Csepeli Helytörténeti Múzeumba. A kiállításon Toplis Vencel és fiai, az Első Magyar Speciális Ráspoly és Reszelőgyár dolgait mutatják be.
Emellett állandó kiállításaikkal is várják az érdeklődőket: „Csepel története a kezdetektől napjainkig” és „Csepel régészeti története” címmel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 21. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,

Hogyan tovább?

2010. július 6. 6:42.

http://starity.hu Miután Stohl András balesete miatt lemondott az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorának vezetéséről, társa Horváth Éva egyedül maradt, ami az ő reggeli szereplésének is a végét jelentette. Most azonban a csatorna új műsor vezetését bízta rá. Az egykoron Palotás Petra által bemutatott utazási műsor belföldi változata, a MeneTrend Itthon házigazdája lett.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek |

Még több: :