2010. november 28. - Archívum

NB1 – az első “tavaszi” forduló

2010. november 28. 23:23.

tavasz Hétvégén játszották a tavaszi szezon első fordulóját. Ez nem tréfa, az MLSZ-nél úgy gondolták, hogy túlzottan hosszú a téli szünet, így előre hozták az első két, egyébként tavasszal esedékes fordulót. Valószínűleg az égieket erről nem tájékoztatták, így az időjárás inkább a naptárhoz igazodott.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

16 akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen

2010. november 28. 20:55.

Fotó: MTI Vasárnapi felvonulással emlékeztek meg a párkapcsolati erőszak következtében elhunyt nőkről Budapesten. A felvonulás résztvevői a Vörösmarty térre vitték az áldozatok életkorát és halálának körülményeit feltüntető vörös színű, női alakot formáló sziluetteket, a “néma tanúkat”.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A tűzoltók és a barlangi mentők együtt mentenek

2010. november 28. 18:24.

magyar-barlangi-mentoszolgalat Közösen tartottak mentőgyakorlatot november 19-én a fővárosi tűzoltók és a barlangi mentők a Pál-völgyi barlangnál. Nem csupán a gyakorlat idejére fogtak össze, hanem megállapodást is kötöttek, melynek értelmében a budai hegyekben és barlangokban egymást segítik a mentés során.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 2. kerület | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Újabb lövöldözés Budapesten

2010. november 28. 16:33.

Fotó: MTI Pár napon belül már másodjára zajlottak akciófilmbe illő jelenetek a fővárosban. A pénteki kispesti bankrablás után, ezúttal lövöldözéssel kísért autós üldözést láthattak a “szerencsés” budapestiek. A rendőrök a VIII. kerületben intettek le egy autót közúti ellenőrzés céljából,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Mégis három bankrabló volt

2010. november 28. 15:18.

kek-hirek A budapesti rendőrfőkapitány vasárnapi sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy három elkövető rabolta ki pénteken a kispesti bankfiókot. A harmadik – egyelőre szökésben levő – rablóról nem árultak el részleteket, csak annyit, hogy hajtóvadászatot indítottak ellene.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,