2011. február 28. - Archívum

Nincs kapuzárási pánik – csak kitalálták

2011. február 28. 21:33.

kapuzarasi-panik Kapuzárási pániknak azt szoktunk nevezni, ha egy középkorú férfi rádöbben a fiatalság elvesztésére, családját elhagyja egy fiatalabb nő miatt, hatalmas költekezésbe kezd, valamint külsejével intenzívebben kezd foglalkozni A pszichológusok szerint nincs is olyan, hogy kapuzárási pánik, egyszerű kitaláció az egész.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Furgon hajtott a buszmegállóba – ketten meghaltak, négyen megsérültek

2011. február 28. 20:43.

furgon Hétfő délután egy furgon csapódott be egy 9. kerületi buszmegállóba. A buszra várakozók közül hat embert ütött el. Öten súlyosan, egy ember életveszélyesen sérült meg. Két középkorú nő és négy középkorú férfi közül többen többszörös koponya, mellkas és végtagsérüléseket szenvedtek. A helyszínre érkező mentőknek több életmentő beavatkozást kellett véghezvinniük.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az egy- és többnapos tisztítókúrák titkai

2011. február 28. 19:37.

lebojtkura A léböjtkúra napjaink egyik leghatékonyabb tisztító folyamata. A megfelelő táplálkozás által a felhalmozódott méreganyagok távoznak a szervezetből. Az egy- és kétnapos tisztítókúra alatt csak folyadékot szabad fogyasztani, míg az egy- és kéthetes alatt a bő folyadék mellett gyümölcs és zöldségfélék, illetve egyes ételek fogyasztása is engedélyezett. Érdemes egy évben többször is beiktatni egy méregtelenítő kúrát, de előtte orvossal kell egyeztetni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Balázs Fecó 60 éves lett

2011. február 28. 19:05.

balazs-feco Balázs Fecó március 2-án 60 éves lesz. A Taurus és a Korál billentyűseként, énekeseként, dalszerzőjeként vált országszerte ismertté, majd szóló karrierje tovább növelte népszerűségét. Az ország Balázs Fecója ősszel tartja születésnapi nagykoncertjét a Papp László Sportcsarnokban. Balázs Fecó zeneművészeti szakközépiskolába járt, ahol az iskola zenekarában kezdett játszani, majd 16 évesen a Neoton billentyűse lett. Később kivált a zenekarból és megalapította a Taurus XT-t, az első magyar hard-rock együttest.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Nem lesz Kész Átverés Show

2011. február 28. 18:00.

kesz-atveres Az RTL Klub egyik legrégebbi műsora véget ér, nem lesz több Kész Átverés. A show lényege az volt, hogy a gyanútlan énekeseket, színészeket, műsorvezetőket, modelleket általában barátaik, ismerőseik közreműködésével átverte az RTL Klub. Az áldozatok legtöbbször semmit nem sejtettek, és bedőltek a szélhámosságnak. A műsor stábja más produkciókon dolgozik, így nem lesz idejük a közeljövőben átveréseket forgatni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »