2011. március 1. - Archívum

A Máltai Mentőszolgálat önkéntesei 20 éve mentenek életet

2011. március 1. 18:15.

maltai-szeretetszolg A Máltai Mentőszolgálat önkéntesei 1991. március 1-jén, pontosan 20 éve kezdték meg munkájukat. Az elmúlt  évek alatt mintegy 35.000 bevetést teljesítettek és 414-en álltak szolgálatba. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkénteseiből jött létre a Máltai Mentőszolgálat. Jelenleg 120 munkatárs váltja egymást a heti négy napos munkarendben futó rohamkocsin, amin a Máltai Szeretetszolgálat jól ismert, nyolcágú keresztje látható.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Ismét szmogriadó Budapesten

2011. március 1. 17:14.

szomgriado A szmogriadó tájékoztatási fokozatát rendelte el Tarlós István, Budapest főpolgármestere, miután a főváros több mérőpontján elérte a szálló por mennyisége a tájékoztatási küszöbértéket. A légszennyezettségi szint tovább romlásának megelőzése érdekében a polgármester azt kérte a lakóktól, hogy ha tehetik, mellőzzék saját gépkocsijuk használatát és tömegközlekedési eszközöket vegyenek igénybe.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Mi lesz a nyugdíjpénztári reálhozammal?

2011. március 1. 15:58.

Pénz pénztárca forint bankjegy lakossági megtakarítás fizetés bér20070320Fotó: Katona Vanda / Napi Gazdaság Azoknak az állampolgároknak, akik a magánnyugdíjpénztárból az állami rendszerbe átléptek, nyilatkozniuk kell a reálhozammal kapcsolatban. Tavaly év végén tévesen kelt útjára olyan pletyka, miszerint aki 2011. február 28-ig nem rendelkezik a magánnyugdíjpénztárban felgyülemlett reálhozamról, az elveszíti azt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Anikó kielégítette Szandikát – Videóval

2011. március 1. 15:16.

VV Anikó Az utóbbi időben Anikó és Szandika, a Való Világ két rosszcsontja egyre közelebb került egymáshoz. Egy ágyban alszanak, az éjszakákat átvihogják és mindent megbeszélnek egymással. Szandika már többször bebizonyította, hogy kedveli a lányokat is, és nem kellett sokat noszogatnia barátnőjét, hogy könnyítsen rajta. Szombat este ölelkezések, puszilgatások közepette a plasztikcica rávezette Anikót, hogy mit is szeretne tőle a takaró alatt. A fekete démon nem tétovázott, könnyed kézmozdulatokkal kielégítette barátnőjét, igaz néhányszor elnevette magát,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Pedálozz! – a rövidfilm-pályázat győztes alkotása adásra kerül

2011. március 1. 15:00.

rovidfilm A Kikötő-Online PEDÁLOZZ! című rövidfilm-pályázata véget ért. A sok kisfilmből a zsűri 12 munkát szavazott be a második fordulóba. A versenyben maradt filmekre a közönség is szavazhat, ha március 3-ig felmegy a Kikötő-Online oldalára és megjelöli azt a filmet, ami legjobban elnyerte tetszését. Az ünnepélyes díjátadás március 5-én lesz a Vörösmarty Moziban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 8. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :