2011. március 29. - Archívum

Elkezdődött az iskolai mészárlásra készülő diák pere

2011. március 29. 16:14.

s-abel A Fővárosi Bíróságon elkezdődött annak a diáknak a pere, aki tömegmészárlást akart végrehajtani az ELTE-n. S. Ábel legalább 22 ember megölését tervezte, de a bűncselekményt nem hajtotta végre. A rendőrség 2010 februárjában tartóztatta le a vádlottat, amikor évfolyamtársai egy telefonbeszélgetés és versei alapján arra következtettek, hogy szörnyűségre készül a 22 éves fiatalember.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Indul a három hetes kerékpár-ellenőrző akció

2011. március 29. 15:33.

biciklis Április 4-én, hétfőn indul a rendőrség három hetes közúti ellenőrzési akciója, a kerékpáros belesetek megelőzése érdekében. A biciklisek kötelező tartozékai mellett az ittasságot is ellenőrzik a hatóság emberei, ugyanis a statisztikák azt mutatják, hogy egyre több balesetet okoznak a nem megfelelő felszereltségű vagy alkohol befolyásoltság alatt álló biciklisek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Péntektől drágább lesz a kenyér

2011. március 29. 14:32.

kenyer_0 A liszt drágulása miatt a kenyér kilójáért is többet kell fizetnünk. Pénteken 10 forinttal emelkedik a liszt kilós ára, így 309-317 forintba is kerülhet a kenyér a boltokban – mondta a Pékszövetség elnöke. A jelenlegi, drágán vásárolt búzakészlet áprilisig tart ki, utána ismét vásárolniuk kell a malmoknak, de azt még nem tudni, hogy milyen árra számíthatnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Jutalomban részesülhetnek az egészségesen élők?

2011. március 29. 13:28.

egeszseg Az egészségügyi államtitkárság azzal foglalatoskodik, hogy kidolgozzon egy tervet, ami alapján az egészségesen élőket jutalmaznák, míg a dohányzókra, alkoholistákra és túlsúlyosakra valamilyen szankciót szabnának ki. Külföldön már működik ilyen ösztönző rendszer, azonban a magyar tb-rendszerben elég nehézkes lenne érvényesíteni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Cipőmánia – 10 pár cipő nem elég

2011. március 29. 12:28.

cipomania Egy amerikai magazin kutatást végzett, hogy a nőknek átlagosan hány pár cipőjük van, mennyit költenek a lábbelikre, milyen típust vesznek szívesen, és egyáltalán miért pont a cipőket gyűjtik. Átlagosan 17 pár cipője van egy nőnek, amiből csak 3-4 párat visel rendszeresen. A divatos és csinos cipőket még akkor is megveszik a hölgyek, ha kényelmetlen és fájdalmas a viselete, ugyanis csak az számít, hogy jól álljon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »