2011. május 16. - Archívum

A vásárlás, mint kényszerbetegség

2011. május 16. 20:10.

vasarlasi-kenyszer Ha valaki alkalomadtán kedvére vásárolgat, azzal nincs semmi gond (már ha pénztárcája engedi), azonban van egy pont, amit nem szabad túllépni, mivel a shoppingolás egy idő után szenvedélybetegséggé alakulhat. A boltkór viccesnek és képtelennek tűnhet, azonban komoly betegség, az alkoholizmussal és a drogfüggőséggel egyenrangú.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Planking, az új őrület

2011. május 16. 19:29.

planking Új őrület tombol a Facebookon, a planking. A hóbort lényege, hogy lehetetlen és vicces helyeken összeszorított lábakkal és kezekkel, hason fekve fényképezkednek le a bátor résztvevők, és a fotón megörökített tettüket feltöltik a közösségi oldalra. Az őrületnek csak a képzelet szabhat határt, lehet egy parkolóóra tetején, zuhanykabin tetején, vagy akár WC-n is próbálkozni a deszka-pózzal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

A korkedvezményes nyugdíjat is elveheti az állam

2011. május 16. 18:49.

nyugdij_5 A Fidesz által benyújtott, korhatár előtti nyugdíjakat érintő alkotmánymódosítási javaslatról jövő héten dönthet a Parlament. Az előterjesztés szerint a korkedvezményes nyugdíjasok és a rokkantnyugdíjasok járandóságát részben vagy egészben elveheti az állam, és helyette munkába állíthatja őket, vagy részben illetve egészben mással kompenzálhatja eddigi juttatásukat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Urban Treasure Hunt – Kincsvadászat Budapesten

2011. május 16. 16:43.

urban_treasure_hunt Május 20. és 29. között Budapesten is indul az Urban Treasure Hunt kincskeresés. A főváros 10 különböző helyszínén elhelyezett nyomok várják a kalandok és rejtvények kedvelőit, akik minden egyes jel megtalálásával megtudhatják következő úti céljukat, és közelebb kerülhetnek a végcélhoz, a kincsesláda kinyitásához. Csak az juthat el a célig, aki leleményességének és kreativitásának köszönhetően megfejti a rejtvényeket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Kiállítás nyílt a 450 éves debreceni nyomdáról

2011. május 16. 15:55.

debreceni-nyomda A debreceni nyomda 450 éves fennállásának évfordulója alkalmából különleges, könyvtörténeti kiállítás nyílt május 16-án, hétfőn. A nyomdát 1561-ben alapították és csaknem 350 éven keresztül Debrecen tulajdonában volt. A nyomdából került ki Szent Pál apostol levelének magyarázata, ami most a Kolozsvári Egyetem Könyvtárában látható.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Hajdú-Bihar megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,