2011. május 19. - Archívum

Megosztja a kritikusokat a Karib-tenger kalózai 4

2011. május 19. 18:44.

karib-tenger-kalozai-4 Május 19-től látható a hazai mozikban a Karib-tenger kalózai 4: Ismeretlen vizeken című film, ami a kritikusok szerint rövidre és zsúfoltra sikerült. Bár a nézők által megszokott Johnny Depp féle humor most sem hiányzik, és a film üde színfoltja, a gyönyörű Penélope Cruz is kellemes látványt nyújt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 1 Hozzászólás »

Még több: : ,

Pénteken gyermekektől lesznek zsúfoltak a vonatok

2011. május 19. 17:33.

mav A “Parlament körüli élő gyermeklánc” elnevezésű rekordkísérlet miatt körülbelül hatezren utaznak pénteken a reggeli és a délelőtti órákban vonattal Budapest irányába. A Mávinform szerint a hét utolsó napján a megszokottnál jóval nagyobb forgalomra, zsúfoltságra és gyermekzsivajra kell számítani a vasúti szerelvényeken.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Dobó Kata tagadja, hogy terhes

2011. május 19. 16:19.

dobo-kata_0 Szerdán beszámoltunk arról, hogy Dobó Katát egy szemfüles kismama látta egy budapesti kórház nőgyógyászatán, ahol az orvosi vizsgálat után édesanyjának boldogan újságolta, hogy kisfia lesz. A színésznő tagadta a hírt, és bizarr pletykának nyilvánította. Csupán annyi igazságalapja van az egésznek, hogy Kata tényleg járt a minap egy kórház szülészetén édesanyja társaságában, mert húga vasárnap adott életet második gyermekének, és meglátogatták a mamát, valamint a babát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Segélykoncertet rendeznek Lacika gyógyulásáért

2011. május 19. 15:04.

lacika A 7 és fél éves Lacika autóbaleset miatt kómába esett, felépülésére a Zala Megyei Kórház gyermekosztályának rehabilitációs részlegén van mód, de mivel a kisfiú nem magyar állampolgár így kezelése igen költséges. A szerény körülmények között élő család eddig segélyekből fizette a kezeléseket, most a Mercy Együttes és a Humán Európa Szövetség összefogásával zalai előadóművészek közreműködésével segélykoncertet rendeznek a kisfiú megsegítésére.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Zala megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Tarlós megkapta Roosevelt unokájának levelét

2011. május 19. 13:59.

level Tarlós István főpolgármester megkapta Franklin D. Roosevelt unokájának, Anna Eleanor Roosevelt Seagraves levelét, amiben a 84 éves asszony csalódottságát fejezte ki, hogy nem nagyapja nevét viseli továbbiakban a budapesti tér, azonban reméli, hogy a döntést módosítják. A Városháza kommunikációs igazgatója, Szűcs Somlyó Mária szerint minden bizonnyal válaszolni fog a polgármester a levélre,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,