2011. augusztus 4. - Archívum

Tasnádi Péter ismét börtönbe kerül

2011. augusztus 4. 18:33.

tasnadi-peter Tasnádi Péter megszegte a lakhelyelhagyási tilalmat, ezért visszakerül a Nagy Ignác utcai börtönbe. A rendőrök nem találták otthon Tasnádit, pedig bírósági végzés alapján nem hagyhatja el otthonát. A hatóságok később a főváros 2. kerületében fogták el a férfit, akire ismételten börtön vár, mivel semmibe vette a lakhelyelhagyási tilalmat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Hibrid meghajtású buszt tesztel a BKV

2011. augusztus 4. 17:31.

KˆzlekedÈs - Volvo hibrid busz tesztel a BKV Egy héten keresztül hibrid meghajtású buszt tesztel a BKV a 8-as vonalán. A gyártó szerint az üzemeltetési költség akár 35%-kal is csökkenthet az új jármű használatával. A hibrid busz kényelmét augusztus 4-én, csütörtök délutántól augusztus 10-ig élvezhetik az utasok. Az Uránia és a Gazdagréti tér között közlekedő Volvo buszra ingyen szállhatnak fel az utasok, akiknek az új járművel kapcsolatos tapasztalatait, észrevételeit várja a BKV.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Félrelépett Gigi, veszélybe került táncos karrierje

2011. augusztus 4. 17:15.

gigi Gigi, mióta kiköltözött a Való Világ luxusvillájából, modellkedik, fotózkodik, na és persze táncol. Nem győz eleget tenni a felkéréseknek, próbál mindenhova elmenni, hogy szórakoztathassa a közönséget táncbemutatójával. A minap is egy szórakozóhelyen táncolt, amikor egy rossz lépés miatt kínzó fájdalmat érzett a vádlijában. Gigi rögtön tudta, hogy nagy baj történt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Túl szigorú a jogosítványhoz kötött alkalmassági vizsga

2011. augusztus 4. 17:14.

alkalmassagi Túl szigorúnak tartja az idén hatályba lépett, jogosítványhoz szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálatot a Magyar Orvosi Kamara (MOK) és enyhítene rajta. A MOK elnöke, Éger István elmondta, hogy az orvosok folyton panaszkodnak, mivel a túlzásba vitt szigorítások szerencsétlenül módosították az évtizedek óta jól működő rendszert.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Új Tisza – híd épül Vásárosnaménynál

2011. augusztus 4. 16:30.

vasarosnameny-hid A régi, rossz állapotú híd helyett új tiszai átkelő épül Vásárosnaménynál. Az új, II. Rákóczi Ferenc-hidat a tervek szerint jövőre adják át a forgalomnak, amin két sávon közlekedhetnek majd az autók, de lesz rajta járda és bicikliút is. Az új tiszai átkelő nettó 4,2 milliárd forintból valósul meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye | 1 Hozzászólás »

Még több: : ,