2011. szeptember 13. - Archívum

Imádjuk az amerikaiakat

2011. szeptember 13. 18:38.

amerika Egy nemzetközi felmérés eredménye szerint a világ legkedveltebb és legnépszerűbb népe: az amerikai. A kutatásban 15 ország 30.0000 lakosát kérdezték meg, és az eredményből igen egyértelműen kiderül, hogy imádjuk az amerikaiakat, de nem szomorkodhatnak a brazilok és a spanyolok sem, ugyanis ők is dobogós helyen végeztek. A belgáknak azonban van okuk aggodalomra, mivel a felmérés szerint őket szeretjük a legkevésbé.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Mégsem jó a C-vitamin a megfázásra?

2011. szeptember 13. 17:15.

c-vitamin Hosszú évek óta úgy tudjuk, hogy a C-vitamin nagyobb dózisban segít a megfázás ellen. Sokan nagy mennyiségben szedik annak érdekében, hogy immunrendszerük megerősödjön mire beköszönt a megfázásos, influenzás időszak. Több kutatás próbálta már igazolni a C-vitamin hatékonyságát, de a bizonyítások csak kisebb-nagyobb sikert értek el.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Ingyen wifi több InterCity vonaton

2011. szeptember 13. 15:55.

A MÁV-START ingyenes internet-szolgáltatást biztosít szeptember 2-tól tíz 3. generációs InterCity kocsiján – közölte kedden a vasúttársaság és a Magyar Telekom. A járművek a Délibáb InterCity, a Borsod InterCity, a Kócsag InterCity és a Sajó InterCity járatain Budapest Keleti pályaudvar, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen és Budapest Nyugati pályaudvar viszonylatában közlekednek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Ullmann Mónika kiüti Liptai Claudiát a Jóban Rosszbanból?

2011. szeptember 13. 14:59.

liptai-vs-ullmann Liptai Claudia pályafutása a Jóban Rosszban című sorozatban is befejeződött? A Blikk információi szerint a nemrég felröppent pletykák beigazolódnak és Claudia nem csak a Mokka stábját, hanem a napi szappanopera forgatását is otthagyja. Zámori Alexa karaktere végleg eltűnhet, de helye nem üresedik meg, ugyanis új főszereplő kezdte meg munkáját Csillagkúton.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Ellátási gondokat hozhat a gyógyszerár-változás

2011. szeptember 13. 14:23.

gyogyszerek A gyártókat árversenyre kényszeríti az egészségbiztosító, ezért több száz gyógyszer ára változik október 1-jétől. A patikusok félnek a gyógyszerár-változás miatti veszteségtől, így egyes gyógyszerekből nem tartanak készleten, ezért előfordulhat, hogy a betegeknek csak több gyógyszertár felkeresése után sikerül megvenniük a szokásos orvosságukat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :