2011. október 12. - Archívum

Parkolásban tényleg jobbak a férfiak

2011. október 12. 20:13.

parkolas A rutinvizsgák eredményéből kiderül, a férfiak tényleg jobban parkolnak, mint a nők, ám ebből nem következik feltétlenül az, hogy jobban is vezetnek – mondta a parkolási szokásokat vizsgáló csoport vezetője. A két nem között régóta izzó vita: ki parkol jobban? A szakemberek tüzetesen utánajártak a kérdésnek, és úgy tűnik a nők ebben a versenyben alulmaradtak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Tönkreteszi a fogakat az alma és a rágó

2011. október 12. 19:13.

alma Jól tudjuk, a legfinomabb falatok károsítják legjobban egészségünket, hozzájárulhatnak a testsúlyunk gyarapodásához és a fogainkra is ártalmasak lehetnek. Kutatások bebizonyították, hogy az egészségesnek mondott ételek és italok is rongálhatják a fogzománcunkat, ezért érdemes átgondolni, mennyi bort iszunk, mikor kapunk be egy cukormentes rágót és mennyi almát eszünk.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

BNV és Kölyökparádé 2011.

2011. október 12. 18:19.

bnv A gyerekek és a szülők sem fognak unatkozni az idei Budapesti Nemzetközi Vásáron, ugyanis amíg a felnőttek a hasznos és érdekes programok közül válogatnak, addig a gyerekek szórakozásáról a Kölyökparádé gondoskodik. Október 19-23. között mindennap más témával és érdekességekkel várja a látogatókat a megújult BNV.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megszűnt az Externet?

2011. október 12. 17:19.

externet Nem üzemel az Externet szerverpark-szolgáltatása október 12-e, szerda hajnal óta, továbbá elérhetetlen az Externet honlapja is, valamint az ügyfélszolgálatot is hiába próbálja hívni bárki, nem cseng ki a telefon.  A hiba a társaság tájékoztatása szerint a GTS Hungarynél van, az Externet másodlagos szolgáltatóként viseli ennek következményeit. 

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Veronika és Cristofel védekezés nélkül szexelt?

2011. október 12. 16:52.

cristofel-veronika Veronika és Cristofel, a Való Világ 5 fiatal szerelmespárja idáig tudott uralkodni testi vágyain, ugyanis hétfő hajnalban a takaró alatt kényeztették egymást. A légyottot nem tervezték be, és cseppet sem zavarta őket, hogy 12 másik társuk ugyanabban a szobában alszik – vagy legalábbis próbál aludni – sőt a vágy hevében a védekezésről is megfeledkeztek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :