2011. november 2. - Archívum

Sütőtök: az aranyszínű csemege

2011. november 2. 17:50.

sutotok Sokan szegényes eledelnek tekintik a sütőtököt, ám az érett, jól átsült sütőtök az egyik legfinomabb téli csemege és egyben nagyon egészséges táplálék is. Kisebb rokonai dekorációs kellékként díszíthetik otthonunkat, a nagyobb példányok pedig kiváló konyhai alapanyagként szolgálhatnak a hideg napokon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Oda-vissza nap van

2011. november 2. 15:26.

palindrom Ma 2011.11 02-a van. Most olvassuk ezt visszafelé! Visszafele is leírhatjuk a mai dátumot, ugyanis ugyanazt kapjuk. Ma palindromnap van, ami azt jelenti, hogy egy palindromszám, vagy számpalindrom a mai dátum. A következő palindrom évszámra még 100 évet kell várnunk, ugyanis majd csak 2112-ben lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Elkezdődött az 1995-ös pécsi taxisgyilkosság tárgyalása

2011. november 2. 13:59.

b-robert Megkezdődött az 1995-ös pécsi taxisgyilkosság ügyének tárgyalása november 2-án, a Baranya Megyei Bíróságon. A vádlott a rendőrségi vallomásában azt mondta: egy belső hang azt súgta neki, hogy valakit öljön meg. A gyilkossággal kapcsolatos nyomozás nem vezetett eredményre, Both Róbert 15 évvel a szörnyűség  elkövetése után adta fel magát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Baranya megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Orbánék új terve: földet adnak gyermekekért

2011. november 2. 13:20.

gyerek A gyermeket vállaló fiatalok földet kaphatnak a gazdálkodáshoz a kormánytól – az erről szóló tervezetet jövő év elején terjeszti a kormány elé a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Magyar Nemzet információja szerint. A gyermekvállalást is segítő demográfiai földprogram indulásakor csaknem 200.000 hektár föld kerülhet a gazdálkodó családokhoz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

ÖsszeEsküvők: Hajnalig szexelt Niko és Ricsi

2011. november 2. 12:14.

niko A magyar valóságshow-k történetében még soha nem volt arra példa, hogy annyira nyíltan és tabumentesen essen egymásnak két szereplő, mint Niko és Ricsi az ÖsszeEsküvőkben. A 25 éves férjjelölt eddig Mónika párjaként volt elkönyvelve, ám Niko randira hívhatta Ricsit, és miután kettesben maradtak, nem szabtak gátat vágyaiknak: egész éjjel kamerák kereszttüzében szexeltek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :