2011. november 16. - Archívum

Hétvégén nem jár a 4-es és a 6-os villamos

2011. november 16. 21:24.

villamos Pályafelújítás miatt nem közlekedik a 4-6-os villamos november 18-án este 8 órától november 21-én üzemkezdésig, azaz hajnali 4 óráig. A karbantartási munkálatok alatt pótlóbuszok szállítják az utasokat a villamosok útvonalán, és az éjszakai busz-, illetve villamospótló megállóhelyeken állnak meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Erotika Expo 2011.

2011. november 16. 20:24.

erotika-expo Az őszi hidegben aligha kell jobb és vérpezsdítőbb kúra az Erotika Exponál. 2011-ben is igényes programokkal, gyönyörű lányokkal, szuper pasikkal, valamint az erotika világához kapcsolódó legújabb kiegészítőkkel, újságokkal, filmekkel várja a nagykorú látogatókat az Erotika Expo november 18-20. között, a Hungexpo Vásárközpontban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

2. Kézműves Magyar Ízek Vására

2011. november 16. 18:22.

2-kezmuves-magyar-izek-vasara Ismét itt a lehetőség, hogy határok nélkül végigkóstolja a magyar ízeket, ugyanis újra hazánk legfinomabb ételei és italai kerülnek terítékre a 2. Kézműves Magyar Ízek Vásárán. November 18-20. között több mint 100 kiállító, kizárólag magyar kistermelők és kézműves gazdák várják az érdeklődőket a Millenáris B épületében, hogy a legfinomabb sajtjaikat, kolbászaikat és pálinkáikat kínálhassák.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Lebukott az X-Faktor új szerelmes párja

2011. november 16. 17:22.

mariann-es-mario Dúl a szerelem az X-Faktorban. A nemrég kiesett Ikrek Hajdú Mariannjára és a még versenyben levő Rocktenors Máriójára rátalált a szerelem – állítják a bennfentesek. A tehetségkutató fiatal énekesei titkolják kapcsolatukat és pirulva hárítják a szerelmi életükre vonatkozó kérdéseket, ám a jelek és a rokonok mindent elárulnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, X-faktor | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Életveszélyes késelés egy középiskolában

2011. november 16. 14:08.

keseles_0 Egy középiskolás megkéselte két társát Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik tiszaújvárosi iskolájában. Az egyik fiút súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította a miskolci kórházba. Úgy tudni a bűncselekmény az Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium mosdójában történt, ám hogy pontosan mi áll a támadás hátterében, még nem tisztázott.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,