Ismét itt a lehetőség, hogy határok nélkül végigkóstolja a magyar ízeket, ugyanis újra hazánk legfinomabb ételei és italai kerülnek terítékre a 2. Kézműves Magyar Ízek Vásárán. November 18-20. között több mint 100 kiállító, kizárólag magyar kistermelők és kézműves gazdák várják az érdeklődőket a Millenáris B épületében, hogy a legfinomabb sajtjaikat, kolbászaikat és pálinkáikat kínálhassák.
Ingyenes kóstolók és gasztronómiai programok várnak mindenkit a hétvégén a Millenárison. A jól ismert magyar ízek kedvelői nem fognak csalódni, ugyanis hamisítatlan hazai sajtok, sonkák, kolbászok, lekvárok, mézek, aszalt gyümölcsök, csokoládék, borok és pálinkák közül válogathatnak.
A vállalkozó kedvű látogatók újdonságokkal is megismerkedhetnek, ugyanis felfedezhetik a vizibivaly szalámi, a faszenes, tufapincében érlelt sajt, vagy a homoki fehérszarvasgombás sárgadinnye lekvár ízvilágát is.
Idén nem csak magyarországi és erdélyi termelők érkeznek a Kézműves Magyar Ízek Vásárába, hanem a Felvidékről, Szlovéniából és a Vajdaságból is jönnek kiállítók.
A vásár fővédnöke ismét Schmittné Makray Katalin, a szakmai védnöke Dr. Kardeván Endre, míg a háziasszony újra Borbás Marcsi szerkesztő, műsorvezető lesz.