2012. január 9. - Archívum

Szabálytalanul kapott 100 milliárd forintot a Malév

2012. január 9. 19:17.

Malév Szabálytalanul kapott 100 milliárd forint állami támogatást a Malév – állapította meg az Európai Bizottság. A döntés az állami légitársaság végét jelentheti, ugyanis vissza kell fizetnie a pénzt, igaz nem azonnal. A fejlesztési minisztérium szerint változatlanul kiemelt cél egy budapesti központú nemzeti légitársaság működtetése.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Ingyenes Tiësto-koncert a Twitteren

2012. január 9. 17:56.

tiesto Tiësto a Las Vegas-i Consumer Electronics Show kerete között szórakoztatja közönségét 2012. január 11-én. A zártkörű rendezvényre a lemezlovas rajongóinak csak a töredéke juthat be, ám senkink nem kell lemondani a Tiësto-koncertről, ugyanis a HP és az Intel Twitter-oldalán keresztül bárki bulizhat a Dj nagyszerű zenéjére.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az emberiség miatt késik a jégkorszak

2012. január 9. 17:26.

jeg Az emberiség szén-dioxid-kibocsátása miatt később köszönthet be a következő jégkorszak, mint ahogy azt a tudósok korábban kiszámolták.  Egy nemzetközi kutatócsoport számítása szerint elvileg 1.500 éven belül kellene kezdődnie az új jégkorszaknak, ám a globális klímaváltozás miatt ez csúszhat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Liptai Claudia és Tilla vezeti a Megasztár 6-ot

2012. január 9. 15:19.

liptai-tilla A TV2 legjobb műsorvezető párosa, Tilla és Liptai Claudia ismét képernyőre kerül, ugyanis már biztos, hogy ők vezetik a Megasztár 6. szériáját. A több mint 10 éves múltra visszatekintő páros a tőlük megszokott profizmussal, lendülettel és lelkesedéssel vág bele a közös munkába.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Megasztár | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Egészséges kisfiút tettek a babamentő inkubátorba

2012. január 9. 14:19.

baba Vasárnap hajnalban egy egészséges kisfiút hagytak a Heim Pál Gyermekkórház Madarász Utcai Kórházának babamentő inkubátorában. A picit Péternek keresztelték el a dolgozók. Nem ez az első eset, hogy újszülöttet helyeztek ebbe a készülékbe, tavaly egy kislányról mondott le valaki.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 13. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :