2012. január 9. 14:19.

baba Vasárnap hajnalban egy egészséges kisfiút hagytak a Heim Pál Gyermekkórház Madarász Utcai Kórházának babamentő inkubátorában. A picit Péternek keresztelték el a dolgozók. Nem ez az első eset, hogy újszülöttet helyeztek ebbe a készülékbe, tavaly egy kislányról mondott le valaki.

Az inkubátor csengője vasárnap hajnali 4 óra 40 perckor szólalt meg. A Madarász utcai kórház intenzív osztályának munkatársai egy felöltöztetett, jó egészségi állapotú, 54 centiméter hosszú, 2.810 gramm súlyú csecsemőt találtak a babamentő inkubátorban.

Harmat György, a kórház főigazgatója elmondta, hogy az intézmény szakemberei elkezdték a baba elhelyezésével kapcsolatos ügyintézést. A pici a Madarász Péter nevet kapta.

A Madarász utcai kórház babamentő inkubátorába most hagytak másodszorra újszülöttet. A dolgozók egy éve egy kislányt találtak az inkubátorban, aki a szükséges kórházi ellátást követően rendezett körülmények közé került – mondta az igazgató.

A következő híreink is érdekelhetik:
Új babamentő inkubátor

Új babamentő inkubátor

2010. szeptember 7. 6:11.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3057 w=320 h=80 float=left]Sokan bennragadhatnak a devizahitelükbe, mivel az idő egyre fogy a végtörlesztéssel kapcsolatban és egyre kevesebb pénzintézet ...