2013. március 14. 14:56.

Először 11 autó ütközött össze, majd további 30 csúszott egymásba az M7-es autópálya zalai szakaszán március 14-én.

Teljes útzár van az M7-as autópálya 203-as és 206-os kilométerszelvénye között: mindenütt összetört kocsik vesztegelnek. A Letenye irányába tartó forgalmat Balatonkeresztúrnál leterelik az autópályáról. A sorozatbalesetben először 11 jármű ütközött össze, majd további 30 gépkocsi csapódott egymásnak – mondta Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke. Úgy tudni, ketten megsérültek, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Hiába van március 14-e,  Magyarország nyugati felén tombol a tél: a havazást viharos, sokszor orkánerejű szél tarkítja, feltehetően ez okozhatta a tömegbalesetet.

baleset

Több mint 40 autó ütközött az M7-esen

Több baleset történt az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán is. A somogyi rendőrség tájékoztatása szerint a pálya egyes szakaszait tükörjég borítja, 5 méternél nem látni messzebb, a haladást pedig a 100 km/órás szél is nehezíti. Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán is több autó összeütközött.

Miután az M7-es autópálya gyakorlatilag járhatatlanná vált, az M1-es autópálya is bedugult.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Shell

Újabb 15 magyarországi töltőállomását zárja be a Shell, a megmaradó kutak többségénél pedig megszűnteti az éjszakai nyitva tartást – írja ...