2013. március 14. 15:30.

Nacsa Olivér házassága menthetetlen: már biztos, hogy a humorista elválik feleségétől, Zsuzsitól.

Nacsa Olivér és Zsuzsi mindent megtettek, hogy helyrehozzák házasságukat, de nem sikerült.

Mint korábban megírtuk, a humorista felesége egy éve Németországban kapott munkát, Olivér pedig igyekezett Zsuzsihoz igazodni és a távolság ellenére minél több időt vele tölteni, mégis elhidegültek egymástól. Valószínűleg a különélés is hozzájárult a kapcsolatuk megromlásához, sőt a férj ma már úgy látja, régóta gyűltek azok a dolgok, melyek lassan, de biztosan aláásták a házasságukat.

Nacsa Olivér

„Belekényelmesedtem a kapcsolatunkba, és talán nem tettem bele annyi energiát" - mondta Nacsa

„Nagyon fájt ez az időszak. Életem legcsodálatosabb hat évét töltöttem el a feleségemmel, annak ellenére is, hogy a házasságunk így végződött. Csak az elmúlt hónapokban jöttem rá, hogy, mennyire erős vagyok. Zsuzsi azt kérte, hogy adjunk időt egymásnak, és gondoljuk át, hogy jó irányba tart-e a kapcsolatunk. Meghallgattam az érveit, majd mindketten elmondtuk a véleményünket. Abban megállapodtunk, hogy ezeknek a problémáknak már jóval előbb felszínre kellett volna kerülniük” – mondta a nevettető, aki magában is keresi a problémát: saját bevallása szerint belekényelmesedett a kapcsolatba.

Bár a humorista nem tud harmadik félről, mégis sejti, Zsuzsinak mások is csaphatták a szelet. „Nyilvánvaló, hogy egy közösségben vannak ingerek a férfiak részéről, amelyek Zsuzsit is utolérhetik. Olyanról azonban nincs tudomásom, hogy akadt olyan férfi, akivel komolyabbra fordult a kapcsolata” – mondta Nacsa, aki hivatalosan még házas, de már beadta a válási papírokat.

A híresség most 34 évesen újra megpróbálja felépíteni a magánéletét, és megpróbál hinni abban, hogy vár rá valaki, akivel végre tényleg boldogan élhet.

A következő híreink is érdekelhetik:
Nacsa Olivér

Válságban Nacsa Olivér házassága

2012. december 13. 9:59.
VV Olivér visszaköltözik a Villába?

VV Olivér visszaköltözik a Villába?

2011. április 12. 11:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Fecó

Elhagyta VV Fecót a felesége. Az egykori valóságshow-hőst nagyon megviselte a szakítás – írja a Blikk. Balogh Ferenc alias VV ...