2013. március 14. 13:56.

Elhagyta VV Fecót a felesége. Az egykori valóságshow-hőst nagyon megviselte a szakítás – írja a Blikk.

Balogh Ferenc alias VV Fecó ismét egyedül maradt. A Blikk információi szerint a feleségének, Angélának elege lett a kilátástalanságból és Fecó hitegetéseiből: fogta két kisfiát és elköltözött férjétől.

A család nagyon komoly anyagi problémákkal küzdött, segélyből élt. VV Fecó teljesen eladósodott, családjával majdnem kilakoltatták, kilátástalan helyzetüket pedig egy NAV-büntetés is tetézte. A családfő még Angliába is elment szerencsét próbálni, de kudarcot vallott.

Fecó

VV Fecó újra egyedül van

A házaspár nem először szakított: Fecó annak idején éppen azért jelentkezett a Való Világba, hogy visszahódítsa Angélát, aki akkor azért hagyta el, mert a férje megcsalta őt. A valóságshow-nak hála kibékültek, ám boldogságuk csak 2012 nyaráig tartott: ekkor Angéla terhes lett, de rossz anyagi helyzetük miatt nem merték bevállalni a harmadik gyermeket.

„Na sziasztok emberek, mostantól megint csak egyedülálló lettem sajnos, Angéla megint elhagyott. Itt hagyott. De megpróbálok nem siránkozni, mert majd csak küld a jóisten mellém egy olyan embert, aki megbecsül és szeret tiszta szívből!” – írta közösségi oldalára Fecó.

A következő híreink is érdekelhetik:
Erdei Zsolt

Erdei Zsoltot elhagyta a felesége

2012. december 21. 10:35.
VV Fecó

VV Fecóék elvetetik a babájukat?

2012. június 13. 17:05.
Fecó

VV Fecó ismét apa lesz

2012. május 30. 11:34.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Március 22-én, Kistarcsán temetik Cipőt

Március 22-én pénteken, Kistarcsán helyezik végső nyugalomba Bódi László Cipőt, a Republic frontemberét. A Republic és a család eredetileg március ...