2012. március 30. 12:42.

Már tudjuk, hogy lesz Való Világ 6, de azt nem, hogy kik fogják vezetni. A valóságshow kapcsán felmerült VV Olivér és VV Attila neve, akiket szívesen látnának a rajongók a reality házigazdáiként

A két VV-s fiú egyébként már össze is haverkodott és együtt járnak haknizni. Vélhetően éppen ebből ered a rajongók azon ötlete, hogy elindítsák a „Simor Olivér és Knap Attila vezesse a VV6-ot” elnevezésű mozgalmat. A felhívás a legismertebb közösségi portálon szerepel, melyhez már több százan csatlakoztak.

A Facebook közösség körében a VV4-ből Olivér, a VV5-ből pedig Attila a legfelkapottabb szereplő, így akár fontolóra is vehetné az RTL Klub, hogy a két valóságshow-hőst kéri fel a VV6 vezetésére.

Mivel a csatorna csak azt harangozta be, hogy lesz Való Világ 6, ám még utalást sem tett a műsorvezetők kilétére, így érthető módon elindultak a találgatások ezzel kapcsolatban. Persze nem csak Attila és Olivér neve merült fel, hanem VV Anikó is esélyes lehet a műsorvezetői posztra, hiszen sokan Lilu utódját látják benne.

VV Olivér

VV Olivér és VV Attila vezetheti a Való Világ következő szériáját?

Ám ne feledkezzünk meg a szakma „öreg rókáiról” sem, ugyanis vélhetően prioritást élveznek a VV6-ban azok a műsorvezetők, akik a csatorna népszerű arcai és évek óta sikeresen vezetik a showt: például Lilu és Sebestyén Balázs, illetve már Stohl Andrást sem akadályozza meg semmi, hogy visszatérjen a képernyőre.

A következő híreink is érdekelhetik:
VV Attila

VV Attila visszaköltözik a villába

2012. április 17. 16:40.
VV Olivér visszaköltözik a Villába?

VV Olivér visszaköltözik a Villába?

2011. április 12. 11:01.
Olivér kiesett

Olivér kiesett

2011. február 12. 22:12.
Olivér párbajozik

Olivér párbajozik

2010. december 28. 16:50.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Schobert Norbi

Update sütemények helyett közönséges pogácsát árult Schobert Norbi üzlettársa a fitneszguru egyik boltjában. Norbi azonnal felmondta az üzlet franchise szerződését. ...