2011. szeptember 15. 17:10.

nagy-sportvalaszto Több mint 90 sportág várja a gyerekeket és felnőtteket szeptember 16-án és 17-én, pénteken és szombaton a 9. Nagy Sportágválasztón. A két napos rendezvényen minden mozogni vágyó megtalálhatja a számára legideálisabb sportot, és a választásban szakemberek valamint neves sportolók segítenek.

Mindazok, akik pénteken vagy szombaton ellátogatnak Kőbányára, a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontba, több mint 90 féle sportág közül válogathatnak, amiket kedvükre ki is próbálhatnak.

A nagy sportnap alkalmával szakemberek segítenek mindenkinek, akik nem tudják eldönteni, hogy melyik mozgásformát válasszák testük karbantartásához.

Az érdeklődők olimpiai bajnokokkal is találkozhatnak, például a sporteseményen jelen lesz a kajakos Kammerer Zoltán, a kenus Pulai Imre, a sportlövő Igaly Diána vagy a vízilabdás Gergely István. A sportok szerelmesei élőben láthatják a profi világbajnok ökölvívót Erdei Zsoltot, Cseh László úszót, a birkózó Bárdosi Sándort és Temesvári Andrea teniszezőt is.

A 9. Nagy Sportágválasztón ki lehet próbálni többek között a gyorstollaslabdázást, a lacrosse-t, a mediball-t vagy a tamburellot is, de bele lehet kóstolni a modellezésbe, a szumóba vagy az akrobatikus pomponozásba is.

A szervezők pénteken elsősorban az iskolai és óvodai csoportokat várják, míg szombaton inkább a családdal érkezőket.

2011-től a sportesemény átlépte a főváros határait, ugyanis idén Budapesten kívül már Orosházán, Veszprémben, Ajkán, Pápán, Tapolcán, Várpalotán, Pécsett és Makón is megrendezik a Nagy Sportágválasztót.

A következő híreink is érdekelhetik:
Végtörlesztés: nagy roham, nagy gondok

Végtörlesztés: nagy roham, nagy gondok

2011. december 27. 18:12.
Pénteken indul a Nagy duett

Pénteken indul a Nagy duett

2011. április 7. 16:57.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2283 w=320 h=80 float=left]Megdöntötte a „Legmesszebb zsákolás trambulinról" kategória Guinness-rekordját Albert Dániel, ugyanis Wembleyben 7,5 méterről dobta be a ...