2011. június 28. 20:05.

ablak Kedd délután egy 5 éves kisgyerek zuhant ki egy harmadik emeleti lakás ablakából. A baleset a főváros 19. kerületében, a Rákóczi utcában történt – közölte Mucsi Nóra, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. A kislány a ház alatt lévő fának köszönheti, hogy életben maradt és nem történt komolyabb baja.

Az 5 éves kislány 7-8 métert zuhanhatott a harmadik emeleti lakásból, az esését egy fa csillapította le, így élve megúszta a balesetet – mondta  Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Az első vizsgálatok elvégzése után úgy tűnik, hogy a kislány nem szenvedett életveszélyes töréseket, azonban a belső vérzés gyanúja miatt állapotát súlyosnak ítélték meg az orvosok.

A gyermeket a helyszínen szakszerűen ellátták, infúziót kötöttek be neki, oxigént kapott, fájdalomcsillapítókkal enyhítették fájdalmát, rögzítő eszközökkel stabilizálták a testét, és vákuummatracban kórházba szállították.

A következő híreink is érdekelhetik:
Kiesett egy kislány a másodikról

Kiesett egy kislány a másodikról

2011. augusztus 22. 12:43.
A 9 éves sofőr három autót tarolt le

A 9 éves sofőr három autót tarolt le

2011. április 11. 10:29.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1748 w=320 h=80 float=left]Az állatok túlnyomó többsége nem a monogámiáról híres, és életük során bizony több párral is büszkélkedhetnek. ...