2013. január 31. 10:31.

Tragikus körülmények között elhunyt a 39 éves Barna Róbert, aki sokáig a legjobb magyar nehézsúlyú testépítő volt.

A sokszoros magyar bajnok, abszolút magyar bajnok, I.F.B.B. világbajnoki hatodik helyezett Barna Róbert felakasztotta magát, holttestét január 27-én hajnalban találták meg. Halálának körülményei még tisztázatlanok, öngyilkosságának oka egyelőre ismeretlen.

Barna Róbert halálhíre nem csak a családot és a barátokat, hanem a testépítő berken belül tevékenykedő embereket is megrázta, hiszen mindenki határozott, kiegyensúlyozott embernek ismerte, aki nem tesz kárt magában.

Barna Róbert

Öngyilkos lett Barna Róbert

Barna 23 évig foglalkozott a testépítéssel, hosszú éveken át az élvonalban versenyzett, Kiss Jenő visszavonulása után a legjobb nehézsúlyú testépítő volt.

Visszavonulása után saját vállalkozásba kezdett, fitneszstúdiókat üzemeltetett, ami bevallása szerint jól működött. A magyar bodybuilderek között talán Barna volt a legnagyobb izomtömegű testépítő, elképesztő súlyokkal dolgozott: versenyszezonon kívül több, mint 130 kilónyi tiszta izommal rendelkezett.

A következő híreink is érdekelhetik:
Kézdy György

Öngyilkos lett Kézdy György

2013. február 10. 12:14.
Gyurta Dániel

Gyurta Dániel olimpiai bajnok

2012. augusztus 1. 21:59.
Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiú

Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiú

2011. május 5. 9:10.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
José Manuel Gomes

Paulo Sousa távozása után a portugál José Gomest nevezték kis a székesfehérvári Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.Az új edző, teljes nevén José ...