2013. január 21. 10:45.

Paulo Sousa távozása után a portugál José Gomest nevezték kis a székesfehérvári Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

Az új edző, teljes nevén José Manuel Martins Teixeira Gomes legutóbb a Panathinaikosznál dolgozott először pályaedzőként, majd a 2011/2012-es idényben vezetőedzőként. Korábban a Benficánál és az FC Portónál is tevékenykedett, valamint a Málaga edzői stábját is erősítette. José Gomessel két és fél plusz egy évre szóló szerződést kötött a Videoton. A 42 éves tréner január 20-án a spanyolországi edzőtáborban csatlakozott a csapathoz.

José Manuel Gomes

José Gomes

Elődje, Paulo Sousa január 7-én közös megegyezéssel szerződést bontott a székesfehérvári klubbal. Az edző családi okokra hivatkozva döntött úgy, hogy elmegy a Viditől, ám később kiderült, hogy a New York Red Bullsnál folytatja pályafutását.

„Hiszem, hogy José Gomes saját koncepcióját érvényesítve tovább tudja vinni azt a munkát és azt a szemléletet, amelyet Paulóval kezdtünk el a Vidi és a Puskás Akadémia nemzetközi szintre való fejlesztése érdekében” – nyilatkozott Garancsi István, a Videoton FC tulajdonosa.

A következő híreink is érdekelhetik:
Paulo Sousa

Paulo Sousa távozik a Videotontól

2013. január 7. 16:27.
Orbán Viktor

Felcsúton nyaral Orbán Viktor

2012. július 23. 11:47.
Kassai Viktor

Kassai nem vezet több meccset az Eb-n

2012. június 20. 18:57.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Lance Armstrong

Minden idők egyik legnagyobb kerékpárosa, Lance Armstrong Oprah Winfreynek adott interjújában elismerte, hogy doppingolt.Mint megírtuk, a 41 éves sportoló egy ...