2013. január 7. 16:27.

A portugál Paulo Sousa másfél év után elhagyja a székesfehérvári Videotont – jelentette be hivatalosan a klub január 7-én.

A csapat és a vezetőedző szerződésbontása közös megegyezéssel történik. A Videoton családi okokat említ, míg sajtóhírek szerint Paulo Sousa azért távozik, hogy a New York Red Bulls csapatához csatlakozzon.

„A sikeres őszi szezon után és a csapat töretlen szakmai fejlődése közepette sajnálattal kell hírt adnunk arról, hogy a Videoton FC vezetése és Paulo Sousa vezetőedző szerződést bontott. Paulo Sousa családi okokból döntött úgy, hogy távozik csapatunktól. A szerződésbontás a szerződés szabályainak megfelelően, az európai standardok szerint zajlott, a két fél között nincs jogi vagy egyéb jellegű vita” – olvasható a Videoton közleményében.

Paulo Sousa

Paulo Sousa vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott a Videoton labdarúgócsapatával

Sousa 2011 májusában lett a Videoton vezetőedzője, első szezonjában ezüstérmes lett a fehérváriakkal a bajnokságban, majd az új szezonban bejutott az Európa Ligába, ahol hazai pályán a portugál Sportingot és a svájci Baselt is megverték, a csoportban a harmadik helyen végeztek.

Úgy tudni Paulo Sousa utódja a szintén portugál Sergio Conceicao lehet, aki nemrég járt Magyarországon is, eddig a portugál élvonal nyolcadik helyén álló Olhanensét irányította, de lemondott posztjáról.

A következő híreink is érdekelhetik:
José Manuel Gomes

José Gomes a Vidi új vezetőedzője

2013. január 21. 10:45.
Távozik a Tankcsapda gitárosa

Távozik a Tankcsapda gitárosa

2012. január 16. 19:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Benedek Tibor

A Magyar Vízilabda Szövetség titkos szavazással három pályázó közül Benedek Tibort nevezte ki a magyar férfivízilabda-válogatott új szövetségi kapitányának.December 17-én ...